DOLAR
32,3266
EURO
35,0730
ALTIN
2.302,01
BIST
9.039,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik’te Off Road Heyecanı

Bilecik’te Off Road heyecanı. Bilecik’in Bozüyük İlçesine bağlı Saraycık köyünde Off Road heyecanı yaşanacak.

Bilecik’te tarihi ve kültürel etkinliklerin yanı sıra spor faaliyetlerinde de hareketli günler yaşanıyor.

Bozüyük Belediyesi, KızGibi Off Road Derneği ile Düzce Safari Off Road Kulübü (DÜSOFF) ve çeşitli sponsor firmaların iş birliğinde, ”Kamp Ateşimize Ortak Olmaya Ne Dersiniz” sloganıyla organize edilen Off Road etkinliği 20-21 Temmuz tarihleri arasında Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı Saraycık köyünde gerçekleştirilecek.

Tüm 4×4 araçların katılabileceği etkinlik, kadınlara ücretsiz olup, diğer katılımcıların 150 tl kayıt ücreti alınacak. KızGibi Off Road Derneği ve DÜSOFF üyelerinin de katılım göstereceği ve kask imkanının sağlanacağı etkinlikte, yangın tüpü ve emniyet kemerlerinin çalışır durumda olmasına özen gösterileceği belirtildi.

Sürücüler Saraycık köyünde meşe ağaçlarının serinliğindeki alanda 4×4 arazi araçları ile zor koşullarda performans sergileyecek.

Kadın ve Erkek katılımcılara çeşitli hediyelerin yanı sıra, genel klasman 1.sine 1.500 tl 2.sine 1000 tl ve 3.ye 500 tl para ödülü ve yanında ekstra hediyeler verilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.