DOLAR
32,3787
EURO
35,0516
ALTIN
2.326,54
BIST
9.076,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BİLECİK’TE NİSAN ORTASINDA DOLU YAĞDI

Bilecik’te yüksek kesimlerde Nisan ortasında dolu yağdı

Bilecik’te etkili olan yağmurun ardından alınan bilgilere göre, Bilecik’in Gölpazarı ilçesine bağlı Bedi  ve Yenipazar Kuşça köyünde dolu yağışı etkili oldu.

Dolu yağışı nedeniyle Bedi ve Kuşçu adeta beyaza büründü. Çiftçinin mahsul döneminde etkili olan dolu yağışının tarlalar ve ağaçlardaki ürünlere zarar verip vermediği henüz bilinmiyor.

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilirken, hava sıcaklığının 2 ila 4 derece azalacağı bekleniyor.

Rüzgar, kuzeyli yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette yağış anında kuvvetli eseceği tahmin edilirken, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi beklendiğinden meydana gelebilecek yerel dolu yağışı , yıldırım , yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları duyuruldu.

Bilecik’te havanın bugün parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 12 derece olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.