DOLAR
32,5222
EURO
34,7276
ALTIN
2.490,25
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

Bilecik’te Motosiklet Yayaya Çarptı

Bilecik’te Motosiklet Yayaya Çarptı. Bilecik’te Yayaya Çarpan Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı. Bilecik, Atatürk Bulvarında yolun karşısına geçmekte olan yayaya çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Alınan bilgilere göre; Bilecik Atatürk Bulvarında seyir halinde olan A.E. yönetimindeki 11 BC 520 plakalı motosiklet Eski Otogarın bulunduğu alandan yolun karşısına geçmekte olan yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet devrildi. Kazada hem yaya hem de motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza ihbarının ardından 112 Acil Çağrı Merkezince kaza mahalline polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar tedavileri yapılmak üzere Bilecik Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralı motosiklet sürücüsünün durumunun ağır olduğu, yayanın sağlık durumunun ise yapılacak tetkikler sonucu netleşeceği öğrenildi.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

 

Yorumlar

  1. Bilecikli dedi ki:

    O bölgeye acilen bir alt geçit filan lazım. Ciddi kazalar oluyor. Özellikle yayalar yüzünden bir çok insanın canı yanıyor. Bir diğer dikkatimi çeken şey ise, 2 adım ötede emniyet birimi var ama ne hikmetse bir tane görevli polis memuru yok kaza yerinde. Es kaza başka bir araç yerde yatan yaralılara çarpsa vs daha kötü sonuçlar olurdu sanırım. Değişik memlekette yaşıyoruz vesselam.