DOLAR
32,5541
EURO
34,7341
ALTIN
2.491,66
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

BİLECİK’TE İFTAR SOFRASI BU KEZ CUMHURİYET MEYDANINDA KURULDU

BİLECİK’TE İFTAR SOFRASI BU KEZ CUMHURİYET MEYDANINDA KURULDU

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan iftarları kapsamında bu kez sofralar Cumhuriyet Meydanında kuruldu.

Mahalle sakinlerinin bir araya gelerek birlik ve beraberlik tablosu oluşturduğu iftar programında çocuklar ise Çocukça Ramazan konseptinde kendileri için hazırlanan oyun alanlarında gönüllerince eğlendi.

Gerçekleştirilen iftar programına; Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Onur Şeker ve AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Selim Yağcı da katılarak, Ramazanın bereketini paylaştı.

Belediye Başkanı Nihat Can, iftardan sonra yaptığı konuşmada Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen iftar programlarının önemine değinerek; ‘’Öncelikle bu anlamlı iftar programımıza katılan bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Cenabı Allah birlik ve beraberliğimiz daim etsin. Bizleri daha nice böyle güzel aylara ulaştırsın ve hep birlikte Ramazan Bayramına kavuştursun. Ayrıca bu tür güzel organizasyonlara katkı sağlayan kurum ve firma yetkililerine çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Selim Yağcı ise yaptığı konuşmada ‘’Öncelikle bizleri Ramazan ayına ulaştıran Cenabı Allah’a sonsuz şükürler olsun. Bizleri böyle güzel bir sofrada buluşturan Bilecik Belediye Başkanlığımıza ve değerli Belediye Başkanım Nihat Can ve katkı sağlayan firma temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum. 2004 yılında Bilecik Belediye Başkanı olarak başlamış olduğumuz görevimizde birçok güzellikleri birlikte oluşturduk. Onlardan birisi de bu ramazan iftarları oldu. Her zaman dediğimiz gibi Ramazan birlik, beraberlik ve paylaşma ayı. Cenabı Allah bizleri hep böyle bir ve beraber eylesin. Bizler çok şükür ülkemizde huzur ve güven içinde yaşıyoruz. Ancak dünyanın birçok noktasında mazlum ve mağdur olan kardeşlerimiz var. Böyle mübarek gün ve ayların hatırına oradaki kardeşlerimiz için de dua edelim. Şunu da ifade etmek istiyorum ki ülkemiz zor ve önemli süreçlerden geçiyor. Sizlerden ricam aramızdaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını daime zinde tutmanızdır. Bizler bir ve beraber oldukça İnşaallah hiçbir kötü emel bizleri kutlu davamızdan geri bırakamaz. Ben bu vesile ile sizlerin ve bütün Müslüman kardeşlerimin yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Cenabı Allah bizleri daha nice böyle güzel günlerde buluştursun ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.