DOLAR
32,3535
EURO
35,1812
ALTIN
2.324,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Bilecik’te gençlere spor aşılanıyor

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen ”Gençliğe Sporla Bakış” projesi kapsamında bir araya gelen gençlerle buluştu.
Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Yardımcısı Engin Toku ve genç sporcuların da bulunduğu buluşmada Belediye Başkanı Selim Yağcı, gençlerle sohbet ederek, bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu.
BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:
”GENÇLERİMİZ PROJE KAPSAMINDA SPORLA İLGİLENMENİN YANI SIRA VAKİTLERİNİ VERİMLİ GEÇİRİYORLAR”
ASKF Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selmi Yağcı, gençlere verdiği tavsiyelerde şunları kaydetti:
”Hayatımızda, hiçbir konuda önyargılı olmamalıyız ve herkesten illa ki bir şeyler öğrenebileceğimizi hesap etmeliyiz. Öğrenmenin yaşı yok. Öğrenmeye açık olun, öğrendiklerinizi hayatınızda uygulamaya koyun. Temel hedeflerinizi belirleyin. Hedefsiz insan olmaz. Hedefi olmayan insan ölü insan hükmündedir. Bir kişinin Cumhurbaşkanlığı hedefi olsa, onu yapamasa dahi milletvekili veyahut üst düzey bir yönetici olur. Kendinize, sıfatlarınız ve şartlarınıza göre bir hedef koyun. Bunları gerçekleştirme adına çaba gösterin. Hedeflerinizin bazen bir bölümünü, bir yüzdesini gerçekleştirirsiniz. Hedefleriniz gerçekleşmediğinde bu sizlerin tamamen başarısız olduğunuz anlamına gelmez. Bu hedefleri gerçekleştirirken, eğitiminize vermeniz gereken önemi azaltmamalısınız. Çünkü eğitim sizin öncelikli hedefiniz olmalıdır. Sizler Milli Eğitim Müdürlüğümüz, belediyemiz, İl Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğümüzün işbirliğinde gerçekleştirilen bir proje kapsamında zamanınızı verimli bir şekilde geçirme imkanı buldunuz. Dezavantajlı noktaları avantajlı hale getirdiniz. Bu güzel projede özellikle Mustafa Kan hocamızın bu anlamda gayretleri oldu. Kendisi ilimizde güzel projelerle buluşmamızı sağladı. Ben bu projede emeği geçen bütün paydaşlara teşekkür ediyorum.
ASKF Başkan Yardımcısı Engin Toku, buluşmanın sonunda Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya, üzerinde Osmanlı Arması bulunan plaket taktim etti.
GENÇLİĞE BAKIŞ PROJESİ HAKKINDA BİLGİ
Bilecik Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde geçtiğimiz yıl imzalanan ”Gençliğe Bakış Projesi” Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı bütçesinden derneklere yardım yapılması hakkındaki yönerge ve İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı’nın 2014 yılı teklif çağrısı kapsamında, Bilecik ili genelinde, dezavantajlı bölgelerden gelen 14-19 yaş arası seçilecek 24 gencin dezavantajlarını ortadar kaldırmak, toplumsal entegrasyonlarını sağlamak, sporla entegrasyonlarını sağlamak vb. faaliyetleri konu alan bir projedir. Proje faaliyetleri, proje takvimine göre devam etmektedir. Bu kapsamda proje merkezi kurulmuş olup, futbol takımı oluşturulmuş, ders takviyeleri verilmiş ve 17-19 Mayıs 2015 tarihleri arasında Samsun Fair Play Gezisi gerçekleştirilmiştir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.