DOLAR
32,5103
EURO
34,7183
ALTIN
2.494,01
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

Bilecik’te Fırından Aldığı Ekmeğin İçinden Çıktı

Bilecik’te Fırından Aldığı Ekmeğin İçinden Çıktı. Vatandaşlar en temel gıdamız olan ekmeğin üretiminin daha temiz, hijyenik ve titizlikle yapılması gerektiğini belirterek, üretim yapan fırınların bu konuda daha dikkatli olmalarını istediler.

Bilecik’te faaliyet gösteren bir fırından ekmek alan vatandaş eve geldiğinde gördüğü manzara karşısında şok oldu. Almış olduğu ekmeğin kenarında kıl öbeği gören vatandaş, cep telefonunu alarak ekmeğin üzerindeki kıl öbeğinin fotoğraflarını çekti.

Vatandaşlar özellikle en çok tüketilen ve en temel gıdamız olan ekmeğin üretiminin temiz, hijyenik ve titizlikle yapılması gerektiğini belirterek, üreticilerin bu konuda daha dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, denetimlerinde sıklaştırılmasını talep ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.