DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

BİLECİK’TE ÇINARALTI GENÇLİK SÖYLEŞİSİNE BÜYÜK İLGİ

BİLECİK’TE ÇINARALTI GENÇLİK SÖYLEŞİSİNE BÜYÜK İLGİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı kooordinatörlüğü ve KYK Yurtlar Kurumu tarafından Bilecik Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirilen Çınaraltı Gençlik Söyleşilerine büyük ilgi oldu.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen söyleşide; Psikolog Tuba Karacan’ın moderatörlüğinde Prof. Dr. Sinan Can son zamanlarda artarak devam eden teknoloji bağımlılığı ve sosyal medya kullanımına yönelik söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşi sonunda yapılan kura ile Bilecik Belediyesi sponsorluğunda hazırlanan hediye çekleri ve tablet, öğrencilere verildi.

Bilecik KYK İl Müdürü İsmail Şen programın açılış konuşmasında KYK olarak öğrencileri sadece barınma anlamında değil, birçok kültürel, sanatsal ve sosyal programlarda buluşturduklarını kaydetti.

Gençlerin toplumsal yaşantımızdaki önemine değinen KYK İl Müdürü İsmail Şen, düzenlenen etkinliklerin önemine değinerek, katkısı olan Belediye Başkanı Nihat Can ve diğer paydaşlara teşekkür etti.

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN:

‘’BİLECİK BELEDİYESİ OLARAK ÖĞRENCİLERİMİZİN YARARINA OLAN BÜTÜN ETKİNLİKLERE İMKANLARIMIZ ÖLÇÜSÜNDE KATKI VERİYORUZ’’

Belediye Başkanı Nihat Can ise yaptığı konuşmada; her zaman ifade ettikleri gibi Bilecik Belediyesi olarak eğitim ve öğrencilerin yararına olan bütün etkinlik ve programlara katkı vermeye çalıştıklarını söyledi.

Bilecik’te çok güzel ve anlamlı bir çalışmanın gerçekleştirildiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Çınaraltı Gençlik söyleşileri adında güzel bir programdayız. Her zaman söylediğimiz gibi teknolojiyi yerinde, iyi, doğru ve gerektiği kadar kullanmamız lazım. Biz belediyeler olarak da bu konuda öğrenci kardeşlerimizi, seminer ve toplantılarda bilgilendiriyoruz. Bu akşamda çok değerli konuklarımız bizleri bu konuda bilgiler sundu. Bilecik Belediyesi olarak bizim daha önceki yıllarda gerçekleştirdiğimiz bir projemiz vardı. Akıllıyım Çünkü Teknoloji Bağımlısı Değilim adıyla. Bu projemiz gerçekten çok olumlu sonuçları sağladı ve üyesi olduğumuz Sağlıklı Kentler Birliği tarafından birincilik ödülüne layık görüldü. Aynı zamanda UNİCEF üzerinden de bir yarışmaya katılma hakkı kazandık. Ben bu anlamda böyle güzel bir programın düzenlenmesinde emeği olan bütün paydaşlara tekrar teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

BİLECİK BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE HEDİYE ÇEKİ VE TABLET

Daha sonra Psikolog Tuba Karacan’ın moderatörlüğinde Prof. Dr. Sinan Can son zamanlarda artarak devam eden teknoloji bağımlılığı ve sosyal medya kullanımına yönelik söyleşi gerçekleştirdi.

Öğrencilerin de sorularının cevap bulduğu etkinlik sonunda çekilen kuralar ile 10 öğrenciye Bilecik Belediyesi sponsorluğunda hediye çekleri verilirken, bir öğrenci de tablet hediye edildi.

Etkinlik öncesi Belediye Başkanı Nihat Can, Psikolog Tuba Karacan ve Prof. Dr. Sinan Can’a Bilecik toprağından yapılan kahve fincanı takımı hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.