DOLAR
32,5882
EURO
34,7936
ALTIN
2.508,04
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Bilecik’te Bu Hafta Hava Durumu Nasıl Olacak

Bilecik’te Bu Hafta Hava Durumu. Bilecik Hava Durumu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre Bilecik’te 5 günlük hava tahmini.

Bilecik’te Bu Hafta Hava Durumu

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü Eskişehir‘den alınan verilere göre, Bilecik’in de dahil olduğu Bursa, Eskişehir, Kütahya bölgesinde güney ve doğu kesimlerinin parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Bursa ve Bilecik il genelinde öğle saatlerinden itibaren mevzi sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının bölge genelinde 1 ila 3 derece azalması beklenirken, rüzgar ise kuzey ve batı yönlerden orta kuvvette esecek.

Kuzeybatı Kesimlerde Gökgürültülü Sağanak Yağış

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğleden sonra yurdun kuzeybatı kesimlerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Kocaeli Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın ile Kastamonu’nun kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel küçük çaplı dolu yağışı hadisesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde duyuru yapıldı.

Bilecik’te 5 Günlük Hava Tahmini

Bilecik İl Merkezinde bugün ve yarın (Salı) günü yağış beklenirken, 5 günlük tabloya bakıldığında, parçalı ve az bulutlu bir hafta hakim olacak.

En düşük sıcaklığın Cuma günü 9 °C ile Bozüyük ve Yenipazar’da, en yüksek sıcaklık ise 36 °C ile İnhisar’da hissedilmesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.