DOLAR
32,3293
EURO
35,0939
ALTIN
2.298,16
BIST
9.043,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik’te Bordür Tipi Izgaralar Kullanılmaya Başlandı

Bilecik’te Bordür Tipi Izgaralar Kullanılmaya Başlandı. Bordür Tipi Izgaralar Kullanılmaya Başlandı. Bilecik Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasında devam eden altyapı çalışmalar ile olası su baskınları ve aşırı yağışların zararı en az seviyeye çekilmesi planlanırken, kullanılan yeni sistem ve malzemeler ile en etkili ve verimli sonuç alınması hedefleniyor.

Günümüz teknolojik imkanlarından faydalanılarak, altyapıda ana hatlarda yenileşmeye gidilirken diğer yandan ara arterlerde bulunan eski sistem yağmur suyu hatları yerine yenileri yapılıyor.

Bordür Tipi Izgaralar Kullanılmaya Başlandı

Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Tevfikbey Caddesi, Dedeoğlu Caddesi, Şerifpaşa Caddesi ve Park 2 Sokak gibi önemli noktalarda kullanılan bordür tipi yağmur suyu ızgaraları ile su baskınları en aza indirilecek.

Akış hızı ve eğimin çok olduğu yerlerde su alış hacmini, normal yol üzeri ızgaraların hızından 4 kat daha fazla karşılayan sistem ile esnaf ve vatandaşlarımız ani yağışların vermiş olduğu zararlardan korunacak.

Çalışmalarda kullanılan yeni nesil ürünler ile şehrin altyapısının uzun vadede ayakta kalması sağlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.