DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Bilecik’te 4 Aracın Karıştığı Kazada 2 Kişi Yaralandı

Bilecik’te 4 Aracın Karıştığı Kazada 2 Kişi Yaralandı. 4 Aracın Karıştığı Kazada 2 Kişi Yaralandı. Bilecik’in Pazaryeri ilçesi kavşağında meydana gelen 4 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bozüyük yönünden, Bilecik istikametine giden Cemil Karabay idaresindeki 33 CEV 02 plakalı kamyonet Pazaryeri kavşağında kırmızı ışıkta beklerken arkadan gelen Mutlu Büyükcengiz idaresindeki 42 Z 5430 plakalı kamyon duramayarak arkadan çarptı. Işıklarda bekleyen 06 AZN 86 plakalı otomobil ve 54 HK 170 plakalı kamyonda maddi hasar meydana gelirken, kamyonet içeresinde bulunan sürücü Karabay ve yanında bulunan bir kişi yaralandı.

Kaza ihbarının ardından yaralılar 112 Acil Çağrı ekipleri tarafından yönlendirilen 112 Acil Sağlık ekiplerinin kaza yerindeki müdahalesinin ardından Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar

  1. Hasan dedi ki:

    O ışıklarda hep tehlike altındayız. Yapıldığı günden beri bu kaçıncı kaza insan durmaya korkuyor

    1. Ömer Bilgin dedi ki:

      Bu tür kazalar Endüstri Meslek Liselerinde torna ve freze tezgahlarında görülebilir. Önlem olarak öğrenciler kolçak takarlar, çalışırken kravat takmazlar, kız öğrenciler saçlarını toplayarak çalışırlar. Traktörün kuyruk milinden tahrik alan makinalarda da gerekli önlemler alınmalıdır, ilaç makinasının şaftına koruma yapılabilir. Dönen miller ve şaftlar her zaman tehlikeye açıktır. Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce tamamen iyileşir.

  2. Ömer Bilgin dedi ki:

    Bu noktadaki trafik ışıkları [yeşil + 1-2 sn süreyle sarı + kırmızı] şeklinde. 90 km/h hızla gelen bir araç ışıklara 20-30 m kala sarı ışık yansa, bu araç nerede ve ne zaman duracak. Adam mecburen kırmızıda geçiyor. Ben bu noktada çok büyük tehlikeler atlattım. Burada yanıp sönen yeşil ışık yaklaşık 10 defa yanıp söndükten sonra sarı ışık ve ardından kırmızı ışık yanmalı. Yoksa bu noktada kaza bitmez ve böyle giderse de bitmeyecek. Saygılarımla.