DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Bilecik’te 3 Turna Balığı Yakalama Yarışması Sona Erdi

Bilecik’te 3. Turna Balığı Yakalama Yarışması Sona Erdi. Bilecik Belediyesi ve Bilecik Merkez Avcılık ve Atıcılık Kulübü iş birliğiyle 3. Turna Balığı yakalama yarışması düzenlendi.

Sakarya’dan Kütahya’ya, İstanbul’dan Eskişehir’e 100’ün üstünde doğaseverin katıldığı 3. Turna Balığı yarışması ile Bilecik’in doğal güzellikleri tanıtıldı.

Pelitözü Gölpark’ta düzenlenen etkinlik için Cumartesi gecesi Bilecik’e gelerek, kamp kuran doğaseverler, pazar günü gerçekleştirilen yarışmada yakaladıkları balıkları daha sonra tekrar göle bıraktı. Çocukların da aileleriyle birlikte katıldığı etkinlikte renkli görüntüler yaşanırken aynı zamanda Bilecik’in doğal güzellikleri paylaşıldı.

Bilecik’te 3. Turna Balığı Yakalama Yarışması Sona Erdi

Etkinliğe katılarak, doğa severler ile bir araya gelen Belediye Başkanı Semih Şahin, ‘’Bilecik’in güzelliklerini duyurmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullanarak, şunları söyledi:

Ben öncelikle birçok şehirden ilimize gelen konuklarımıza teşekkür ediyorum. Bilecik’in doğal güzelliklerini duyurmayı amaçladığımız bu etkinliği, pandemi nedeniyle geniş kapsamlı yapamadık. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha büyük ve festival havasında gerçekleştirilecek bir etkinlik olarak tekrar gerçekleştiririz ifadelerini kullandı.

Başkan Şahin, konuşmasının ardından standart limit altında olmasına rağmen dereceye giren balıkçılardan Aysel Araç, İsmail Keçeci ve Özcan Topal’a, olta takımı ve malzemelerinden oluşan ödüllerini takdim etti.

Başkan Şahin, etkinliğe katılan çocuklara da balıkçılık malzemelerinden oluşan hediyeler vererek, fotoğraf çektirdi.

Yarışmacılar da düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan Şahin ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. Başkan Yardımcısı Özgür Algın ve birim müdürlerinin de katıldığı etkinlik, konuklara pide ve ayran ikramı ile sona erdi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.