DOLAR
32,3670
EURO
34,9587
ALTIN
2.325,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Bilecik’te 17. Dönem Siyaset Akademisinin ilk dersi Bakan Nabi Avcı’dan

Bu yıl 17. si düzenlenecek olan AK Parti Siyaset Akademisi Büyük Güç Türkiye Eğitim Programı kapsamında Bilecik’te ilk ders Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından verildi.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programa katılan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’yı AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, belde ve ilçe belediye başkanları ve partililer karşıladı.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık açılış konuşsanın ardından Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın doğum günü olduğunu belirterek Bakan Avcı’nın doğum gününü kutladı.

Trafik ve yağış nedeniyle geç kaldığını belirterek helallik isteyen Bakan Naci Avcı, basın mensuplarına açık olan yaklaşık 10 dakikalık bölümde, AK Parti olarak, istişareye önem veren bir siyasi parti olduklarını söyledi.

Eğitim faaliyetlerinde ana temayı ”Güçlü Türkiye” kavramının oluşturduğunu ifade eden Bakan Avcı,  ”Güçlü Türkiye” kavramının bugün Türkiye’nin çevresinde, Türkiye’ye yönelik uygulanan siyasetlerin, uygulanmak istenen politikaların, kurulmak istenen tuzakların  ve tezgahların doğru anlaşılması için anahtar bir kavram olduğunu kaydetti.

Bakan Avcı konuşmasına şöyle devam etti:

Türkiye’nin güçlü olmasıyla kendisine kurulan tuzaklar arasındaki ilişkiyi iyi anlarsak bugün nerede olduğumuzu, nereden nereye geldiğimizi, buradan nereye doğru gitmekte olduğumuzu daha iyi anlarız ona göre de kendimizi o günlere daha iyi hazırlarız. Çünkü hepimiz biliyoruz, çok farklı yöntemlerle ilk günden beri kurulduğumuz günden beri farklı farklı yöntemlerle bürokratik, yargısal ve en sonunda da terörist saldırılarla önümüzün kesilmek istendiğini hep beraber gördük, yaşadık. Bu ve bunların hiç birisi Güçlü Türkiye kavramından ayrı düşünülemeyecek girişimlerdir. Türkiye güçlendikçe, Türkiye kendi yolunu kendisi çizmeye başladıkça bu konuda niyetlerinin beyanı bile bir takım şer güçlerin harekete geçmesi için yetti. Çok şükür bunların her biri milletimizin feraseti, yönetimlerimiz, liderlerimiz, parti organlarımız, milletimiz ve halkımızın feraseti, gayreti ile aşıldı. Ama her şeyden önce Allah’ın lütfü ve dirayetiyle ile bütün bu badireler atlatıldı. Onun için öncelikle Cenab-ı Hakk’a bizi bütün bu belalardan muhafaza buyurduğu için ne kadar hamd etsek azdır.”

 

Bakan Avcı’nın açılış konuşmasının ardından 17. si düzenlenen AK Parti Siyaset Akademisi Büyük Güç Türkiye Eğitim Programı basına kapalı olarak devam etti.

Ders sonunda İl Başkanı Karabıyık, Bakan Avcı’ya KAYI amblemli çömlek hediye ettti

whatsapp-image-2016-10-08-at-20-57-57 whatsapp-image-2016-10-08-at-20-57-58 whatsapp-image-2016-10-08-at-20-59-37

99663746-751f-47d3-94a9-6a41047a2784

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.