DOLAR
32,5999
EURO
34,8349
ALTIN
2.491,69
BIST
9.517,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Bilecik’te 150 Kişilik MEGİP İmzalandı

İstihdama Katkıda Bulunacak 150 Kişilik MEGİP İmzalandı. Bilecik İşkur İl Müdürlüğü, Bilecik Ticaret Sanayi Odası ile Tensel Giyim San. ve Tic. Ltd. Şti arasında İç Giyim Konfeksiyon İşçisi Mesleğinde 150 kişilik Mesleki Eğitim Geliştirme ve İşbirliği Protokolü (MEGİP) imzalandı.

Bilecik’te 150 Kişilik MEGİP İmzalandı. Bilecik İşkur İl Müdürlüğü, Bilecik Ticaret Sanayi Odası ile Tensel Giyim San. ve Tic. Ltd. Şti arasında İç Giyim Konfeksiyon İşçisi Mesleğinde 150 kişilik Mesleki Eğitim Geliştirme ve İşbirliği Protokolü (MEGİP) imzalandı.

İstihdama Katkıda Bulunacak 150 Kişilik MEGİP İmzalandı

Bilecik İşkur İl Müdürlüğünde düzenlenen imza töreninde İşkur il Müdürü Ayhan Tozan, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin ve Tensel Giyim San. ve Tic. Ltd. Şti. firma yöneticisi Emrah Okat protokolü imzalayarak, mesleki eğitim ve devamındaki istihdamların Gölpazarı ilçesi ve Bilecik’e hayırlı olmasını dilediler.

İmzalanan protokol ile talep edilen 150 kişilik iş gücünün yetiştirilmesi için kamu-özel sektör işbirliğinde teorik ve uygulamalı eğitimlerin birleştirilmesini içerecek şekilde mesleki eğitim ve kursları düzenlenerek istihdama katkıda bulunulacak.

MEGİP Nedir?

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında iş gücü piyasasının talep edilen niteliklerde iş gücünün yetiştirilmesi için kamu-özel (şahıs ve tüzel kişilikler) sektör işbirliğinde teorik ve uygulamalı eğitimlerin birleştirilmesini içerecek şekilde mesleki eğitim ve kursları düzenleyerek istihdama katkıda bulunan bir eğitim protokolüdür.

Eğitime katılacak kursiyerlere; Kursiyer Zaruri Gideri, Genel Sağlık Sigortası, İş Kazası ve Meslek Hastalığı primleri İŞKUR tarafından karşılanacaktır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.