DOLAR
32,3787
EURO
35,0516
ALTIN
2.326,54
BIST
9.076,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecikspor’a büyük maç öncesi moral yemeği

Bilecikspor’a büyük maç öncesi moral yemeği

Bilecik 1. Amatör Lig şampiyonu Bilecikspor, yarın saat 16.00’da Edebali Stadında oynanacak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselme baraj maçı öncesinde Yüce Grup tarafından düzenlenen moral yemeğine katıldı.

 
Tünel Restaurant’ta düzenlenen moral yemeğinde konuşan Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselme baraj maçı öncesinde düzenlenen moral yemeği için Yüce Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Yüce başta olmak üzere tüm yöneticilere teşekkürlerini sundu.

 
Cinoğlu, bir ateş yakmaya benzeterek, ”Sağolsunlar hiç Bilecikspor ile alakaları olmamasına rağmen beşeri ilişkilerimiz, dostluklarımız ile burada biz ekmek kazanıyorsak Bileciksporla da veya Bilecik’te bütün sosyal faaliyetlerde her türlü desteği veren Yüce Grup, Bilecikspor’a sezon başında destek oldu. Onların verdiği destekler ve diğer Bilecikli esnaflarımızın etkisiyle namağlup olarak şampiyonluğumuzu ilan ettik. Kayıtsız kalmadı Erol Bey, ‘Başlattığımız işin sonunu da beraber yemekte buluşarak getirelim.’ dedi. Kendisi de gelmek ve katılmak istedi ama İstanbul’da bir toplantısı olduğu için katılamadı ve iyi dileklerini sundu. Sevgili yöneticilerimiz bugün burada bize eşlik ediyor. Bilecikspor camiasına Bilecikspor adına ve bütün Bilecikspor taraftarlarımız adına Yüce Gruba ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 
Yüce Grup Yöneticilerinden Sertan Yalçınkaya da, Bilecikspor’un forma sponsoru olmaktan mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek, ”Bende Bilecik’in yetiştirdiği bir insanım böyle bir firmada da yöneticilik yapıyorum. Firmamızın da Bilecikspor’a sponsor olmasından dolayı çok gururluyum. Özverili çalışmalarından dolayı hem başkanımıza hemde sporcularımıza teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.”dedi.

 
Ayrıca, düzenlenen yemekte Bileciksporlu futbolculardan antrenörleri Hasan Kol’a birde doğum günü süprizi vardı. Antrenör Hasan Kol, 45 yaşına girdiği günde üzerinde ‘Bilecikspor Şampiyon! Seninle nice şampiyonluklara hoca.Doğum günün kutlu olsun” yazılı pastayı kesti.

 
Düzenlenen yemeğe, Banka Müdürü Hüsnü Bayrakçı, Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı, Bilecikspor Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yüce Grup yöneticileri katıldı.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.