DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Bilecik’in Söğüt İlçesine Kurulacak

Bilecik’in Söğüt İlçesine Kurulacak. Bilecik’in Söğüt İlçesine Zırhlı Araç Eğitim Pisti Kurulacak. Bilecik Valiliğine bağlı Bilecik İl Özel İdaresi ve Jandarma Genel Komutanlığının İleri Sürüş Teknikleri Parkuru ve Simülasyon Merkezi projesi şekillenmeye başladı.

Bilecik’in Söğüt İlçesine Zırhlı Araç Eğitim Pisti Kurulacak

Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant projeye ilişkin olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun tensipleriyle Bilecik’in Söğüt ilçesine 23 milyon liralık yeni bir proje daha kazandırıldığını belirterek. Söğüt Ulaştırma Eğitim Merkez Komutanlığı bünyesinde kurulacak olan İleri Sürüş Teknikleri Parkuru ve Simülasyon Merkezi yapım projelerinin birinci etabının belirginleşmeye başladığını bildirdi.

Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, projenin vatanımıza, milletimize ve mehmetçiğimize hayırlı olmasını dileyerek, Bu projelerin Bilecik’e kazandırılmasında büyük destek ve katkısı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Bilecik Valisi Bilal Şentürk ile emeği geçen herkese Bilecik ve Mehmetçikler adına şükranlarını arz etti.

 

Yorumlar

  1. Serdar dedi ki:

    Bende sandım fabrika kurulacak heryere işletme kuruluyor neden söğüde yok acaba