DOLAR
32,5095
EURO
34,8071
ALTIN
2.486,95
BIST
9.559,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

“BİLECİK’İMİZ VE İLÇELERİMİZİ DE KALKINDIRACAĞIZ’’

BAŞKAN CAN:
‘’BAKANIMIZ, BAKAN YARDIMCIMIZ VE VEKİLİMİZLE BİRLİKTE BİLECİK’İMİZ VE İLÇELERİMİZİ DE KALKINDIRACAĞIZ’’

Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Gölpazarılılar Derneği üyeleriyle gerçekleştirdiği buluşmada; Bakanımız, Bakan Yardımcımız ve Milletvekilimiz ile birlikte Bilecik’imizin yanı sıra Gölpazarımız ve diğer ilçelerimizi de kalkındıracağız’’ dedi.
Bilecik Gölpazarılı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi’nin yeni dönem projeleri hakkında bilgi verirken, 31 Mart Yerel seçimlerinin önemine değindi.
Bilecik’in artık gelişim hızının arttığını ve bunu kimsenin durduramayacağını ifade eden Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Bilecik’imiz için çalışıyoruz. Bilecik’imiz gelişirken ilçelerimiz de kalkınacak. Gölpazarılı hemşerilerimiz gerçekleştirdiğimiz buluşmada ilimiz ile ilgili yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Gölpazarılı kardeşlerimizin sorularına cevap verdik, taleplerini aldık. Önümüzdeki dönem Bilecik’imizi, 2023 hedeflerine götürecek projelerle donatırken aynı şekilde ilçelerimizi de kalkındıracağız.’’ İfadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik ve ilçelerinin ilk kez Belediye Başkanı, Milletvekili, Bakan Yardımcısı ve Bakanıyla güçlü hale geldiğini belirterek, bu gücün devamı için katılımcılardan 31 Mart Yerel seçimleri için destek istedi.
Bilecik Gölpazarlılar Derneği Başkanı Mehmet Ergün ise yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları vererek, Belediye Başkanı Nihat Can’a güzel çalışmaları ve ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.