DOLAR
32,3602
EURO
35,0056
ALTIN
2.325,97
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Bilecik ve İlçelerinde Bin 850 Konut İçin Toki Başkanıyla Görüşüldü

Bilecik ve İlçelerinde Bin 850 Konut İçin Toki Başkanıyla Görüşüldü.

Bilecik merkez,ilçeleri ve beldeleri için yaklaşık 1.850 adet konut yapılması konusunda Toki Başkanı ve ekibiyle görüşüldü.

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ve İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın organize ettiği ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, Söğüt İlçe Başkanı Ufuk Kahraman’nın katıldığı program Toki Başkanı Ömer Bulat’ı ziyaretle başladı.

Osmaneli İlçesi içinde talep edilen 600 adet konutun ilk etapta 200+200=400 adeti yapılacağı öğrenildi.

Heyet sonrası için Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret etti. Bakan Dönmez 5 Temmuzda Tarım ve Orman Bakanı ile birlikte Bilecik İline uğrayacak. Bakanların Osmaneli İlçesini de ziyaret edeceği bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.