DOLAR
32,3602
EURO
35,0056
ALTIN
2.325,97
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BİLECİK VALİSİ TAHİR BÜYÜKAKIN, OSMANELİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BİLECİK VALİSİ TAHİR BÜYÜKAKIN, OSMANELİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Bilecik Valisi Tahir BÜYÜKAKIN, Osmaneli’ni ziyaret etti.
Vali Tahir BÜYÜKAKIN, Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda Mahalle, Köy Muhtarları ve bazı daire müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası Düzmeşe köy yolunda ve Osmaneli Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.

Osmaneli Kaymakamı Edip ÇAKICI, Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü Yalçın AVCI, İlçe Jandarma Komutanı Yunus Emre DEMİRPEHLİVAN ve daire müdürlerinin de katıldığı toplantıda Vali Tahir BÜYÜKAKIN, açılış konuşmasında; “Değerli Muhtarlarımız, bildiğiniz gibi bu toplantılarda bizler değil sizler konuşacaksınız. Bizler sizleri dinlemeye geldik. Köy ve mahallelerinizde bulunan sorunları dinleyelim ki, ilgili müdürlerimiz ile birlikte sorunlara çare üretelim” dedi.

Daha sonra tek tek muhtarlara söz vererek, köy ve mahallelerin sorunları hakkında bilgi aldı. Toplantıdan sonra Muhtarlar ve Daire Müdürleri ile birlikte yemek yiyen Vali Tahir BÜYÜKAKIN, saat 13.00’te Osmaneli Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Kaymakamlık ziyareti ardından sıcak asfalt kaplama yapılan Düzmeşe Köyünün yolunu inceleyen Vali Tahir BÜYÜKAKIN, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra Osmaneli Organize Sanayi Bölgesine geçen Bilecik Valisi Tahir BÜYÜKAKIN, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikaları ziyaret etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.