DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Bilecik Valisi Bilal Şentürk’ün Kurban Bayramı Mesajı

Bilecik Valisi Bilal Şentürk’ün Kurban Bayramı Mesajı. Bilecik Valisi Bilal Şentürk Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Vali Şentürk mesajında şu ifadelere yer verdi;

İslam alemi olarak bir Kurban Bayramı’na daha kavuşuyor olmanın manevi hazzı ve mutluluğu içerisindeyiz.

Yardımlaşma ve dayanışma gibi duyguların yoğun olarak yaşandığı, dost ve akrabalar ile yaşlı, hasta ve kimsesizlerin aranıp sorulması, gönüllerinin alınması, her türlü dargınlıkların ve kırgınlıkların sona erdirilmesi, çocukların sevindirilmesi, barış ve dostluk duygularının güçlendirilmesi için bayramlar önemli fırsatlardır.

Bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimize sahip çıktığımız, hayatımızı sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü temeli üzerine inşa ettiğimiz sürece daha güzel günlere ulaşacağımıza inanıyorum.

Ancak bu yıl tüm Dünyada yaşanan korona virüs tehdidi henüz geçmiş değil, hala yakınımızda. Covid-19 pandemisine karşı oluşturulan ‘yeni normaller’ çerçevesinde geçireceğimiz Kurban Bayramı’nda kendimizin, sevdiklerimizin ve tüm insanların sağlığı için bayram hazırlığında ve bayram süresince, toplum içinde kurban kesiminde, camide, alışverişte tedbiri elden bırakmadan temizlik, maske ve mesafe kurallarına hassasiyetle uyalım.

Salgınların olmadığı, bayram sevinci ve coşkusunun en üst düzeyde kucaklaşarak yaşandığı bayramlara kavuşmak dileğiyle, mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, bayramın ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve esenlikler getirmesini temenni ederim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.