DOLAR
32,5021
EURO
34,7759
ALTIN
2.491,03
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

BİLECİK ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN TERÖRİST HEYKELİNE TEPKİ

Ülkü Ocakları Bilecik İl Başkanlığı, PKK’nın ilk komutanı olarak adlandırılan ve 28 Mart 1986 yılında Mahsum Korkmaz; 24 kişilik grup ile keşif amacıyla gittikleri Gabar Dağı’nda, Türk ordusu tarafından yapılan operasyon neticesinde çıkan kargaşadan faydalanan ve Abdullah Öcalan’ın suikast için gönderdiği tetikçi tarafından alnından vurularak öldürülen Mahsum Korkmaz’ın, Diyarbakır Lice’de bulunan terörist mezarlığına heykelinin dikilmesi ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi.

Türk Milletinin ve Türk Devletinin hiç bu kadar aciz olmadığını belirten Ülkü Ocakları Bilecik İl Başkanı Fatih Çakır, “Hiçbir dönemde ihanet bu kadar açığa çıkmamıştır. Türk Milleti ve Devleti hiç bu kadar aciz bir duruma düşürülmemiştir.” ifadelerini kullandı.

UZUN HASAN’NIN HEYKELİ DİKİLMELİ!

Diyarbakır’da heykeli dikilmesi gereken kişinin Uzun Hasan olduğunun da vurgusunu yapan Çakır, “Uzun Hasan’ın diyarı Diyarbakır’da yaşana bu kepazeliğe yetkililer bir an önce müdahale etmeli ve heykel yıkılmalıdır. Diyarbakır topraklarında bir anıt dikilecekse o da Uzun Hasan’ın olmalıdır.” dedi.

ÜLKÜCÜ HAREKET UMUT IŞIĞI OLMUŞTUR!

Ülkücü Hareket’in Türk Milletinin dara düştüğünde her zaman umut ışığı olduğunu ifade eden Çakır, “Ülkücü Hareket Türkiye ve Türk Milleti’nin dara düştüğü çıkmaza itilmeye çalışıldığı her dönemde umut ışığı olmuş karanlık tüneli aydınlatmıştır. Siyasi tabloya bakacak olursak bölücü ve ayrıştırıcı siyasete bu ihanet sarmalına kayıtsız şartsız dik duruş gösteren yegane yapı da Ülkücü Harekettir. Yaşanan bu rezilliği hiçbir vatandaşımızın sindiremeyeceğine inanıyoruz. Önümüzdeki süreçte tarihi sorumluluğumuzu yerine getirmek adına herkesi üzerine düşen görevi yapmaya ve ihanete dur demeye çağırıyoruz. Ülkemizin yarınları için kaybedecek bir saniyemizin dahi olmadığını düşünüyor Milli müreffeh ve büyük Türkiye’yi yeniden inşa etmek adına herkesi kutlu sancağımız altında toplanmaya davet ediyoruz.” dedi.

HÜKUMET 3 MAYMUN GİBİ TAVIR TAKINMAKTA!

“Sözde hükumet 3 maymun misali bir tavır takınmaktadır. Bu tavır bölücüleri cesaretlendirmekte ve asla kabul edemeyeceğimiz isteklerin hiç bir engel ile karşılaşmaksızın hayata geçmesi ile sonuçlanmaktadır. İhanet zincirinin son halkası ise Diyarbakır’da açılan terörist mezarlığına vatan haini bir insan müsvettesinin heykelinin dikilmesi olmuştur.”

Yapılan eylemin ardından İstiklal Marşı okuyan grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Belediye Çay Bahçesi önünde gerçekleştirilen eyleme, MHP Bilecik İl Başkanı Sabri Eraslan ve Eski İl Başkanı Mehmet Erdem de destek verdi.

_3339

_3340

_3341

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.