DOLAR
32,5729
EURO
34,9012
ALTIN
2.434,41
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

Bilecik Dünyanın Ezberini Bozacak

Bilecik Dünyanın Ezberini Bozacak. 1975 yılında düşen Bursa adlı uçağı bulan Hüseyin Güngör, Bilecik’in tüm dünyanın ezberini bozacağını söyledi.

Bilecik Dünyanın Ezberini Bozacak

Hüseyin Güngör katıldığı video röportajda, Bilecik’in tüm dünyanın ezberini bozacağını kaydetti.

Yeraltı şehirleri ve sualtı araştırmalarına başlayıp, Türkiye’nin bir çok bilinmeyen bölgelerinde araştırma dalışları yaparak belgeseller çeken ve 1975 yılında düşen ‘Bursa’ adlı uçağı bulan Hüseyin Güngör, video paylaşım sitesi youtube üzerindeki Ezber Bozan TV kanalında Hakan Tunç ile gerçekleştirdiği röportajında Bilecik’in tüm dünyanın ezberini bozacağını söyledi.

Hakan Tunç’un sorularına yanıt veren Güngör, röportajın Bilecik ile ilgili bölümünde şunları söyledi:

Dünyayı alt üst edecek yerlerden bir tanesi Bilecik’tir

Bilecik öyle bir yerdir ki, bugün dünyayı alt üst edecek yerlerden bir tanesi midir? Evet Bilecik’tir. Bugün hala Büyük İskender’i ararlar. Büyük İskender’in lahti var değil mi? Her yerde çıkmış. Bunlar makamlardır. Bakın mesela Karaca Ahmet (Pir Sultan Abdal) 5 yerde lahti var. Makam ve aslının olduğu yerler hep farklıdır. Makamlar ise, onların uğradıkları da yerdir. Hatları vardır, o hatlarda dolaşır onlar. Yunus Emre’ye bakıyorsun bir çok yerde var. Büyük İskender’in mezarı bulundu mu ?

Hepsinin bir toplu yerde olma ihtimali var. Orası da Bilecik.

Bilecik’te bütün dünyanın ezberini bozacak, bütün dünyada karmaşık olan aralıkları her şeyi orada var. Büyük İskender’i ararlar, belgeler, bilgileri ararlar, Hz. Musa’ya ait bir şey ararlar, Hz. İsa’ya ait bir şeyler ararlar. O aradıklarının hepsinin bir toplu yerde olma ihtimali var. Orası da Bilecik. Diyarbakır başka, Antakya başka, Kütahya başka hepsi ayrı ayrı ama leblebi çekirdek. Ama Bilecik çok farklı bir şehir. Anadolu’nun gözbebeği Bilecik. Burada aranan bir çok belge ve aranan bir çok şeyin Bilecik’te olma ihtimali çok yüksek bana göre tabi ki herkes farklı bir şey söyleyebilir. Belki de ben haksızım.

 

 

Yorumlar

  1. adasdasf dedi ki:

    Ben 2020 yılında Türkiye Cumhuriyetindeki Bilecik ilindeyim. Sen hangi paralel evrendeki Bilecikten bahsediyorsun. Çünkü burada öyle bir şey yok.