DOLAR
32,3852
EURO
35,0493
ALTIN
2.326,85
BIST
9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Genel Sekreteri Kim Oldu

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Genel Sekreteri Kim Oldu ? Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Genel Sekreterliğine Kim Atandı?  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde yeni yönetim şekillenmeye devam ediyor. Bilecik için en önemli değerlerden birisi olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde önümüzdeki süreçte neler yapılacak ve üniversite, eğitim anlamında bir ivme kazanacak mı merak ediliyor.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Genel Sekreteri Kim Oldu

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Genel Sekreterliğine Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cenk Karakurt atandı.

6 Mayıs 2020 tarihinde gerçekleşen atamanın ardından düzenlenen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Yurdakul da katıldı. Bu zamana kadar yürüttüğü çalışmalar nedeniyle Alper Yıldırım’a teşekkür eden Rektör Beydemir, kendisine Rektör Danışmanlığı görevinde başarılar diledi. Rektör Beydemir, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğüyle birlikte Genel Sekreterlik görevini de üstlenen Doç. Dr. Cenk Karakurt’a teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Cenk Karakurt kimdir?

30.09.1977 tarihinde Eskişehir’de doğdu. İlköğretimini Osmaneli ilçesi Atatürk İlkokulunda, orta ve lise öğretimini ise Bilecik Anadolu Lisesinde tamamladı.

Yükseköğretimini sırasıyla; Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü (2000), Yüksek Lisans ve Doktorasını ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde (2002, 2008) ve son olarak Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Adalet Programında (2019) tamamladı.

Akademik görev hayatına 2003 yılında Niğde Üniversitesi’nde Araştırma Görevlisi olarak başlamış olup Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde doktora eğitimi boyunca bu unvanla görevine devam ettikten sonra 2008 yılında Niğde Üniversitesi’nde Yardımcı Doçent oldu.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde 2009 yılında Yardımcı Doçent unvanıyla göreve başladı ve 2017 yılında Doçent oldu. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde sırasıyla; Program Başkanlığı, Bölüm Başkanlığı, Dekan Yardımcılığı, Meslek Yüksekokul Müdürlüğü, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü idari görevleri ile çeşitli komisyon, yönetim kurulu ve senato üyeliklerinde bulundu.

Evli olan Doç. Dr. Cenk Karakurt, 06.05.2020 tarihi itibarıyla Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Genel Sekreterliğine vekâleten atandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.