DOLAR
32,6007
EURO
34,8119
ALTIN
2.491,55
BIST
9.463,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2019-2020 Taban Puanları

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2019-2020 Taban Puanları.

2019 Yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklanmasının ardından adaylar üniversitelerin taban puanlarını araştırmaya başladı.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 15-16 Haziran 2019 tarihlerinde yapılan YKS’na ait değerlendirme işlemlerinin tamamlandığı duyuruldu. ÖSYM, 2019-YKS’ye ait madde analizleri incelendiğini, cevap anahtarlarının kontrolleri tamamlandığını, itirazların bilimsel açıdan değerlendirildiğini ve 16 Haziran 2019 tarihinde uygulanan 2019-YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) Temel Soru Kitapçığındaki Türk Dili ve Edebiyatı Sosyal Bilimler -1 Testinin 33 numaralı sorusunun iptal edilerek değerlendirme dışı bırakılmasına karar verildiğini bildirdi.

Adayların, sınav sonuçlarına ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecekleri belirtildi.

Sınav sonuçlarını öğrenen öğrenciler üniversitelerin taban puanlarını araştırmaya başladı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi de aday öğrenciler için özel bir bilgilendirme sayfası hazırladı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi sonuçların açıklanmasının ardından internet sitesinde, üniversite tanıtımı, fakülteler, meslek yüksekokulları, bölüm danışmanları, burs ve kısmi çalışma olanakları, eğitim modelleri, yerleşim, ulaşım, barınma, yurt ve beslenme olanak gibi öğrenci adaylarının ayrıntılı bilgilere ulaşabilmesi için özel bir sayfa hazırladı. Bu sayfada Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı ÖSYS Tavan ve Taban Puanları ile Başarı Sıralamalarına da yer verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.