DOLAR
32,3602
EURO
35,0056
ALTIN
2.325,97
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Bilecik Oto Expertiz ”Artık Bunu Da Gördük” Dedi

Bilecik Oto Expertiz ”Artık Bunu Da Gördük” Dedi. Bilecik Oto Expertiz gelen araçları en ince ayrıntısına kadar inceliyor. Bilecik’te oto ekspertiz hizmeti veren Bilecik Oto Expertiz‘e ekspertiz hizmeti için getirilen otomobillerde yapılan incelemelerde çıkanlar ”Artık bunu da gördük” dedirtti.

Bilecik’te teknik cihaz ve ekipmanlar ile ikinci el araçların kaza arıza durumlarını test ve muayene edip, detaylı oto ekspertiz raporu düzenleyen ve Bilecik’te ilk kurulan profesyonel, tarafsız, tam donanımlı oto ekspertiz firması Bilecik Oto Ekspertiz‘de, uzun yılların getirmiş olduğu bilgi birikim ile adeta ustalığını konuşturan 25 yıllık motor ve otomatik şanzıman ustası Murat Usta, 2015 yılından bu yana ekspertiz hizmeti veriyor.

Müşterilerinin ekspertiz hizmeti almak için bugüne kadar kendilerini tercih eden bir çok müşteri gibi gönül rahatlığıyla kendilerini tercih edebileceğini kaydeden Murat Usta, ekspertiz hizmetinin büyük bir sorumluluk olduğunu belirterek, her aracı kendisine alıyormuşçasına  en ince ayrıntısına kadar incelemekle yükümlü olduklarını, aksi hallerde gözden kaçabilecek en ufak hatanın büyük sorunlara neden olabileceğinin bilincinde hizmet verdiklerini söyledi.

Ekspertiz hizmetinde karşılarına çıkan ve ”Artık bunu da gördük” dediği videoları hem sosyal medya hesabından hemde video paylaşım sitesi Youtube üzerinden yayınladıklarını kaydeden Murat Usta,  ”Kontak anahtarını çevirdiğimiz otomobilin ABS ışığının yandığını görürken, yola çıkıp yapmış olduğumuz test sürüşünde 60 km hızla ABS’yi test etmek için fren yaptığımızda ise otomobilin ABS sisteminin aslında çalışmadığını gördük. İki çamurluk değişik diye gelen bir başka araçta tavan değişmiş çıktı. Yine komple boyalı denilen başka bir aracın arka bölümü ekli çıktı.” diye konuştu.

Murat Usta, ortaya çıkan inceleme sonuçlarında aracını satmak üzere getiren müşterilerin dahi bazen yapılan işlemleri gördüklerinde şoke olduğunu, araç sahiplerinin bilgi ve ustalık gerektiren ekspertiz hizmetinin önemi konusunda bilinçlenmesi amacıyla böyle bir karar alarak sosyal medya ve youtube üzerinden ekspertiz hizmeti vermiş oldukları araçlarda çıkan bazı sorunları yayınlamayı uygun gördüklerini kaydetti.

Vermiş oldukları ekspertiz hizmetinin diğer firmalara kıyasla uzun sürdüğünü müşterilerinin dile getirdiğini belirten Murat Usta, yapılan incelemelerin yaklaşık 1 saat sürdüğünü ifade ederek, ekspertiz hizmetinde baştan savma iş yapmak gibi durumun söz konusu olamayacağını çünkü yapılan hataların faturalarının ağır olacağını ve bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar

  1. ben dedi ki:

    favori sözcüğüm: şoke olmak.