DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
ALTIN
2.325,97
BIST
9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Bilecik Milletvekillerinden Art Arda Açıklamalar

Bilecik Milletvekillerinden Art Arda Açıklamalar. Bilecik’te dün akşam saatlerinde Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Bilecik Belediye binasına gerçekleştirilen operasyonla ilgili olarak, Bilecik Milletvekilleri Selim Yağcı ve Yaşar Tüzün art arda açıklamalarda bulundu.

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, dün akşam saatlerinde Bilecik Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Bilecik Belediye binasına yapılan operasyona ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Milletvekili Selim Yağcı sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

Saygıdeğer Hemşehrilerim;
Bilecik Belediyesinde resmiyette Kayı Şirketi Müdürü olarak ama belediye başkanı semih şahinin özel görevlendirmesi ile Başkan yardımcıları üzerinde yetki kullanan bir şahsın Cumhuriyet Savcılığının gözetim ve denetiminde Emniyet Müdürlüğünce yapılan operasyonda ilgili kişinin yüksek miktarda rüşvet alırken suçüstü yapılmıştır.

Maalesef hemşehrilerimize hizmet için gelenlerin kendi menfaatleri için çalışmaları şehrim adına üzüntü verici, halk arasında bilinen ve konuşulan bu olayların böyle bir operasyonla yasal anlamda belgelenmesi çok önemli.

Bu operasyonu şikayet üzerine başarıyla düzenleyen Cumhuriyet Başsavcılığını ,Emniyet Müdürlüğünü ve katkısı olan herkesi tebrik ve teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki sonucu adli ve idari süreç belirleyecektir.

Bilecik kamuoyuna saygıyla duyurulur


Milletvekili Yaşar Tüzün ise,

Bilecik Belediyesinde düzenlenen operasyon sonrasında açılan soruşturma devam etmektedir. Devam eden soruşturma çerçevesinde bilgi kirliliği olmaması adına gerekli açıklamalarımızı yapabilmemiz için soruşturmanın bitmesi gerekmektedir. Soruşturma bittiği zaman Bilecik halkına en doğru bilgiyi vereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.

ifadelerinde bulundu.

Dün akşam saatlerinde Bilecik Belediye binasına Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce operasyon düzenlendiği, bir şüphelinin gözaltına alındığı ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.