DOLAR
32,4948
EURO
34,9777
ALTIN
2.439,12
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

Bilecik Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarıyla Bir Araya Geldiler

Bilecik Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarıyla Bir Araya Geldiler

Vali Tahir Büyükakın ve Belediye Başkanı Selim Yağcı, Küçük Sanayi Sitesi Yönetimi tarafından düzenlenen kahvaltı programında site yönetimi ve sanayi esnafı ile bir araya geldi.

Belirli aralıklarla ilimizdeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Selim Yağcı; Vali Tahir Büyükakın’ın da bulunduğu ziyarette Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen buluşma hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı; ‘’Valimiz Tahir Büyükakın’ın öncülüğünde sanayi yönetimimizle verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Sanayi sitesinin sorunlarını ve şehrimizin sorunlarına yönelik görüş alışverişinde bulunduk. Belediyemiz ve devletimiz ile birlikte şehrimiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Sanayi yönetimimizin bize karşı güzel yaklaşımları sebebiyle çok teşekkür ediyorum. İnşallah yeni küçük sanayi sitemizi arkadaşlarımızla birlikte el ele gönül gönüle vererek ilimize yakışır bir şekilde gerçekleştireceğiz. Valimize şehrimizin gelişimi noktasındaki koordine edici ve destekleyici katkıları sebebiyle çok teşekkür ediyorum. Sanayi yönetimimize destekleri ve güvenleri sebebiyle teşekkür ediyorum, tüm sanayi esnafımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyarette sanayi esnafının şehir ve belediye çalışmaları hakkındaki sorularını da cevaplandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.