DOLAR
32,3416
EURO
35,1000
ALTIN
2.310,41
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik Karate Yarı Final Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı

16.04.2018
A+
A-

Bilecik Karate Yarı Final Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğünün 2018 yılı faaliyet programında yer alan, Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Yarı Final Müsabakaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İstasyon Spor Salonunda gerçekleştirildi.
İstasyon Spor Salonunda gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Yarı Final müsabakalarına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Şube Müdürleri, sporcular, antrenörler ve spor severler katıldı.
Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, sporculara hitaben yaptığı konuşmada;
‘‘Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun beşiği, ‘‘İnsanı Yaşatki Devlet Yaşasın diyen’’ Şeyh Edebali’ nin diyarı Ertuğrulgazi’nin sancağı olan Bilecik’imizde sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum.
Anadolu Yıldızlar Ligi, Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst Gruba katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması gibi hedefler doğrultusunda 15 Branş 81 İl ve 25.000 sporcunun katılımı ile oluşturulmuş çok büyük bir projedir.
Sevgili Sporcular;
Karate gibi güzel bir branş’a gönül verdiğiniz için öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Düzenli ve disiplinli çalışmalar sonucu bu güzel branş’ı en güzel şekilde temsil edeceğiniz’e ve ayyıldızlı bayrağımızı uluslar arası arenada dalgalandıracağınıza, İstiklal Marşımızı tüm dünya’ya duyuracağınız’a can-ı gönülden inanıyorum.
‘‘Müsabakalarda sportmen ve centilmence mücadele ederek müsabakaları başarılı bir şekilde sonuçlandırmanızı temenni ediyorum.
Müsabakalarda görev alan tüm hakemlerimize, antrenörlerimize ve ter dökecek tüm sporcularımıza başarılar diliyor, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor saygılar sunuyorum’’ dedi.
Müsabakalar 2 gün boyunca devam ederek nefes kesen maçlara sahne oldu. Çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda başarılı sporcular madalyaların sahibi oldu.
Çeşitli İllerden İlimize gelerek müsabakalara katılan tüm sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgelerini takdim ederek başarılarının devamını diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.