DOLAR
32,5362
EURO
34,7931
ALTIN
2.435,38
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
28°C
Bilecik
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

”BİLECİK İÇİN SÖYLE 2” KLİBİ MUHTEŞEM BİR GALA GECESİ İLE TANITILDI

”BİLECİK İÇİN SÖYLE 2” KLİBİ MUHTEŞEM BİR GALA GECESİ İLE TANITILDI

Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ve şehrin tanıtımı açısından büyük önem taşıyan ”Bilecik İçin Söyle 2” klibi, muhteşem bir gala gecesiyle tanıtıldı.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki akşam yemeği ile başlayan geceye; Vali Ahmet Hamdi Nayir, 2 Jandarma Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Eli Ekber Bektaş, İl Genel Meclisi Başkanı Serken Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Genel Meclisi Üyeleri, AK Parti Milletvekili Adayları Halil Eldemir ve Ramazan Kurtulmuş, AK Parti il ve ilçe teşkilatları ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, programda yaptığı konuşmada gerçekleştirilen etkinlik ile il ve ilçeleriyle Bilecik’in bir ve beraber olduğu tablosunu oluşturduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, daha önce çekilen, Bilecik’in birçok özelliğini ortaya çıkaran ve yüzbinlerce kişi tarafından izlenen ”Bilecik İçin Söyle” klibinin birçok yönden büyük işlevler gördüğünü bu ikinci klip ile bu çalışmanın daha güzelleştiğini söyledi.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”GERÇEKLEŞTİRİLEN KLİP İLE ‘HEP BİRLİKTE BİLECİK’ OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK”

Siyasetten uzak, samimi bir ortamda il, ilçe ve beldelerindeki güzelliklerin ve özelliklerinin ortaya çıkarılmasına vesile olan bir proje için bir araya geldiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen klip ile hep birlikte Bilecik oldukları düşüncesini ortaya koyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

”Öncelikle Bilecik Belediye Başkanlığı olarak, hem bu çok amaçlı salonumuzun açılışı, hem de ”Bilecik İçin Söyle 2” klibinin tanıtım gecesine hoşgeldiniz diyorum. Bu akşam güzel bir çalışmayı, özel bir çalışmayı, fedakarca yapılan, şehir adına yapılan ve tamamen yerli malı olan bir çalışmanın tanıtımı için bir araya geldik. Biraz siyasetin çok yoğun olduğu bir ortamda, Hep birlikte Bilecik olalım, siyasete bir mola verelim, Bilecik için bir akşam yemeğinde bir araya gelelim dedik. Bu noktada, tüm siyasi parti temsilcilerimizi, protokol üyelerimizi, milletvekili adaylarımızı buraya davet ettik, emeği geçen kardeşlerimizi davet ettik. Siz değerli kardeşlerimize de bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. İlkini 8 ay önce yaptığımız klibin, şehrimizin tanıtımı noktasında güzel bir sonuç verdiğini gördük. Yaklaşık 350 bin, 400 bin civarında sadece bizim yayınladığımız noktadan seyreden, dinleyen ve tıklayan oldu.

ŞEHRİMİZİN TANITIMINA KATKI SAĞLAYACAK YENİ PROJELER GELİŞTİRİYORUZ”

Bilecik’in birçok yönden tanıtılmasını sağlayacak yeni çalışmalar ve projeler geliştirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı; sözlerini şöyle tamamladı:

Kardeşlerimiz bu anlamda yeni klip için aylar öncesinde başlayarak, çok güzel bir çalışmayı ortaya koydular. Bilecik İçin Söyle 2’yi hazırladılar. Ben bu çalışmada emeği geçen başta Ayhan Çil kardeşimize, belediyemizin ilgili birimlerindeki çalışanlarımıza ve çalışmada yer alan kardeşlerimize teşekkür ediyor, tebrik ediyor ve onları kutluyorum. İnşallah bu çalışmalarımız gelecek zaman diliminde devam edecek. Bu çalışmaları CD haline geitirip, şehrimizi tanıtım noktasında dağıtımlarını yapacağız. Yine müzikle uğraşan kardeşlerimizin birlikte başaracağı ve Bilecik türkülerinin de olacağı bir albümü hazırlamanın amacındayız. Bu akşam gerçekten şehrimiz açısından çok özel ve güzel bir ortam oldu.”

PROJE YÖNETMENİ AYHAN ÇİL:

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELİM YAĞCI’YA KATKILARINDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Müzik Eğitmeni ve Proje Yönetmeni Ayhan Çil ise yaptığı konuşmada, Bilecik için güzel bir çalışmayı gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ”Bu projeyi Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcı’ya ilettiğimizde kendileri her zaman yanımızda oldukları belirttiler ve bu anlamda bizlere gereken tüm desteği verdiler. Böyle güzel bir çalışmanın ortaya konulmasında en büyük emek kendisinindir. Diğer yandan projede birçok arkadaşımız büyük fedakarlıklar göstererek, güzel bir çalışma ortaya koydular. Önümüzdeki dönemlerde şehrimizin tanıtımı ve kültürel değerlerini tekrar gün yüzüne çıkarma anlamında güzel çalışmalarımız olacak. Bunlardan bir tanesi şehrimize ait türküleri günümüz çizgisiyle yeniden harmanlayarak ortaya güzel bir çalışma ortaya koyma hedefimizdir. Ben de çalışmada emeği geçen bütün arkadaşlarıma ve bizleri katılımlarınız ile şereflendiren siz değerli konuklarımıza çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.”
Konuşmaların ardından izlenen klip, konuklar tarafından büyük bir alkış aldı.Gecede ayrıca projede yer alan isimler tanıtıldı ve çalışmanın kamera arkası görüntüleri izlendi.

Gala gecesi protokol üyeleri ve çalışmada yer alan isimlerin birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

11226066_578555152287448_336208244020514_o

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.