DOLAR
32,5729
EURO
34,9012
ALTIN
2.434,41
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

ÇOCUKLARIMIZ; PITIRCIK OYUN EVİNDE ÇOK MUTLU VE KEYİFLİ

ÇOCUKLARIMIZ; PITIRCIK OYUN EVİNDE ÇOK MUTLU VE KEYİFLİ

Bilecik Belediyesi tarafından çocuklarımızın hizmetine sunulan Pıtırcık Kapalı Oyun Evi, özellikle kış mevsiminde çocuklarımızın hem eğlendiği hem de öğrendiği bir mekan olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Çocuklarımız için birbirinden güzel ve örnek niteliğindeki projeleri gerçekleştiren Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan Pıtırcık Kapalı Oyun Evinde; Hikaye Atölyesi, Yaratıcı Boyama Atölyesi, Su Atölyesi, Oyun Atölyesi, Drama Atölyesi, Yüz Boyama Atölyesi, Sanat Atölyesi, Müzik Atölyesi, Deney Atölyesi, Bilim Atölyesi, Slime Atölyesi, Artık Materyal Atölyesi ve 1-3 Yaş Anne-Çocuk Etkinlikleri şeklindeki atölyelerde etkinlikler düzenleniyor.

ÇOCUKLAR PITIRCIK OYUN EVİ İLE OKUL FOBİSİNİ YENİYOR

İçerisindeki materyaller ve eğitim donatıları ile çocuklara birçok yönden katkılar sunan Pıtırcık Çocuk Oyun Evi, çocukların ilkokula başlarken taşıdıkları ‘Okul Fobi’sini yenmelerine yardımcı oluyor.

Aynı zamanda ebeveynler için de büyük kolaylıklar sağlayan Pıtırcık Oyun Evi, çocukların okul öncesi dönemi için birçok konuda tecrübe kazanmasını sağlıyor. Çocuklar arasında arkadaşlık bağlarını güçlendiren Pıtırcık Oyun Evi’ne bütün çocuklarımızı bekliyoruz.

Çocuk Gelişimi ve Gençlik Hizmetleri Uzmanı İpek Eriş Bilecik Belediyesi Pıtırcık Kapalı Oyun Evinde çocukların çok keyifli ve mutlu zamanlar yaşadıklarını belirtti.

Çocuklarımızın her dönemde sosyalleşmeye ve yeni arkadaşlıklar edinmeye ihtiyacı olduğunu vurgulayan Eriş, Pıtırcık Oyun Evinde gerçekleştirilen aktivitelerle çocukların özgüven sahibi olduklarını ve kendilerini hayata hazırladıklarının altını çizdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.