DOLAR
32,3423
EURO
35,1164
ALTIN
2.307,30
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

 BEBKA, 2019 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARINI AÇIKLADI

BEBKA, 2019 YILI MALİ DESTEK PROGRAMLARINI AÇIKLADI

BURSA – Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), 2019 Yılı Mali Destek Programlarını 3 Nisan 2019 tarihi itibarıyla açıkladı. “Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi” ve “Girişimcilik” alanlarında toplam 27 milyon TL hibe verilecek olan proje teklif çağrısı için projelerin son başvuru tarihi 16 Haziran 2019, Pazar günü saat 23:59’dur.

Toplam 17 milyon TL bütçeli “Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi” programının amacı, TR41 Bölgesindeki imalat sanayinin ihtiyaç duyduğu alanlarda mesleki eğitimin geliştirilmesi yoluyla bölgenin rekabet gücünün artırılması olarak belirlendi. 10 milyon TL bütçeli “Girişimcilik” programının amacı ise, TR41 Bölgesinde girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi, yenilikçi ve teknolojik girişimciliğin yaygınlaştırılması ve girişimcilik kültürünün geliştirilmesi ile TR41 bölgesinin rekabet gücünün artırılması olarak belirlendi.

2019 Yılı Mali Destek Programlarını tanıtmak amacıyla BEBKA tarafından Bursa, Eskişehir ve Bilecik’te bilgilendirme toplantıları düzenlenecek. Ayrıca proje hazırlanmasına yardımcı olmak amacıyla ücretsiz proje yazma eğitimleri gerçekleştirilecek ve teknik yardım masaları oluşturulacak. Bu toplantılarda, başvuru koşulları, mali destek programları hakkında bilgiler verilerek, projelerin nasıl hazırlanması gerektiği ve başvuru süreci anlatılacak. Bilgilendirme toplantıları, eğitimler ve teknik yardım masalarının takvimi BEBKA’nın internet sitesinden ayrıca duyurulacak ve ön kayıt alınacak.

BEBKA’nın açıklamasında, 2019 yılı hibe desteklerinden faydalanabilmek için proje başvurularının 16 Haziran 2019, Pazar gününe kadar yapılabileceği, mali destek programlarına başvurmak için Ajansın www.bebka.org.tr adresinde yer alan başvuru rehberlerinin detaylı bir şekilde incelenmesi ve rehberlerde belirtilen proje başvuru şekline uygun hareket edilmesi gerektiği belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.