DOLAR
32,3397
EURO
35,1175
ALTIN
2.311,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Gölpazarı Belediye Başkanı Seçilen Hayri Suer Mazbatasını Aldı

Gölpazarı Belediye Başkanı Seçilen Hayri Suer Mazbatasını Aldı

Bilecik’te 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminin ardından Ak Parti’den Gölpazarı Belediye Başkanı seçilen Hayri Suer bugün partililerin katılımlarıyla mazbatasını aldı.

Gölpazarı Belediyesinde yapılan devir teslim törenininde konuşan eski Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı;

“Bugün 31 Mart yerel seçimlerinde ilçemizde yaşayan seçmenlerimizin, halkımızın iradesi ile Gölpazarı Belediye Başkanlığımızın yeni yönetim kadrosu mazbatalarını aldı ve geldi, seçmen ne demişse başımızın üstüne, bizlerde aynı 10 yıl önce böyle bir törenle belediyemizi devir almaya gelmiştik ama o zaman boynumuz biraz bükük kalmıştı kimseyi bulamamıştık, bugün özellikle doğru yapmak için kendimizde buradayız, Hayri Bey arkadaşımıza başarılar dileyeceğiz ona halkımızın hizmetlerine koşan bu kurumu önümüzdeki bir daha ki seçime kadar ona teslim edeceğiz, biz başarılı olmasını temenni ediyoruz. Siyaset böyle bir şey seçim böyle bir şey kimin vaatleri daha inandırıcı ise halka kim daha umut verici olmuş ise  vatandaşımız ona görev veriyor. Bu seçimlerde de Hayri Bey ve ekibinin insanlarımızla olan diyaloğu, vaatleri daha inandırıcı oldu ve insanlar arkadaşımızın bu belediyeyi yönetmesine karar verdi bize düşen de ona önümüzdeki beş yıl boyunca başarılı olması için destek olmak çünkü ben de burada yaşayan bir kardeşinizim benimde iki tane küçük çocuğum var, bende bu sokaklarda buradaki park, bahçelerdeki hizmetlerden yararlanıyorum güzel şeyler olursa halkımız adına hepimiz birlikte kullanırız, bundan hiç bir gocunmamız yok ben genç yaşımdan beri siyasi partilerde görev yapan, ilçe başkanlığı yapan bir arkadaşınız olarak seçim sonucunu herkesten daha iyi kabul edebilen, karşılayabilen bir kardeşinizim, kırılma, darılma yok asla yok, ben nasıl bu halkın tercihiyle gelmişsem Hayri Bey’de bu halkın tercihiyle geldi. Bizler süreç içinde elimizden geleni yaptık eksiklerimiz oldu, gediklerimiz oldu bundan sonrasında da inşallah yeni başkanımız ve yeni yönetim kadrosu hep birlikte bizlere daha iyi hizmet verecekler. Ben yaşadığım yalnızlığı o devir alma heyecanını yaşayamadığım diyeyim burada tekrar etmesin diye özellikle bekliyorum epeydir de bekliyorum biraz seçim kurulumuzun çalışmaları sanırım uzadı. Hayırlısı olsun, seçilen bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ben Hayri Bey kendileri inceleyecektir, yarım olan ve başlamamış olan projelerle ilgili dosyaları masasına bıraktım, borçlarımızı da alacaklarımızı da bıraktım ama şunu yapmak istiyorum sanırım ben de seçildiğimde bir hafta bulamamıştım, bu işte en zor belediye başkan rozetini tedarik etmek o bakımdan kendi rozetimi ben arkadaşıma veriyorum, bunu gururla taşıyacağına halka hizmet edeceğine inanıyoruz”

Belediye Başkanı seçilen Hayri Suer ise;

“Sayın başkanımız o kibarlığı, o ince ruhunu rozetini takdim ederek gösterdi. Bende  Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum, herşeyden önce pazar günü gerçekleştirdiğimiz mahalli idareler seçimimizin vatanımıza, milletimize, Bilecik’imize ve Gölpazarı’mıza hayırlı, uğurlu olmasını niyaz ediyorum. Seçimlerde alınan bu sonuçlar bir hizmet yarışı, bir bayrak yarışı, biz sayın başkanımdan bu bayrağı devir aldık inşaallah  bizler çok çalışarak, çok gayret ederek daha iyi yerlere daha iyi noktalara taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Ben Sayın Vedat Kazıcı başkanımı  bir hemşehrisi olarak, bir kardeşi olarak Gölpazarı’na yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Biz yine kendisiyle beraber olacağız, istişare halinde bulunacağız ve Gölpazarı’nın gelişmesi ve büyümesi içinde kendisinin desteklerini bekliyoruz ve görmek istiyoruz.”

Başkan Suer, tebriklerin ardından resmi olarak görevine başladı.

 

https://www.facebook.com/belediyegolpazari/videos/424019085072610/

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.