DOLAR
32,5338
EURO
34,9037
ALTIN
2.429,27
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi sakinlerini sevindirecek haber

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesinde oturan birisi olarak hem beni hemde tüm internet kullanıcılarını sevindirecek bir haberi duyurmanın ve tabi ki işimizi internet üzerinden yapmış olduğumuz için internet bağlantı hızı bizim için çok önemli bir mesele. Gerçi upload olarak tabir edilen karşı tarafa dosya yükleme limitiniz şu an için 1-2 Megabit ile sınırlı da olsa Türk Telekom bu konuda da bir atılım içerisine girmiş bakalım hadi hayırlısı. Biz gelelim sevindirici haberimizi eğer Ertuğrulgazi Mahallesinde oturuyorsanız ve internet bağlantı hızınızdan şikayetçiyseniz bu haber sizin için. Türk Telekom mart ayında başlayacak alt yapı çalışmasıyla Ertuğrulgazi Mahallesi sakinlerini fiber internet hızıyla buluşturmaya çalışacak. Bu bizim için büyük bir olay, Ormancılar Sokak Osmanlı Evleri sakini olarak internet hattımızın kaldırabileceği en yüksek hız şu an için 8 ”Mbps” olarak ifade edilir. Açılımı “Megabit per second” yani saniyedeki megabit değeridir. Bu haber bizi inanılmaz şekilde umutlandırdı. İnşallah Mart ayında başlayacağını öğrendiğimiz yapılacak çalışmalar tez zamanda sıkıntısız bir şekilde tamamlanır ve bizde hem video yüklemelerinde yaşadığımız süre sıkıntısından ve kesintilerden kurtularak daha hızlı bir şekilde çalışma hayatımıza devam ederiz.

Upload hızıyla ilgili olarak bir diğer gelişme ise, Türk Telekom yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, şirket 6 ay içerisinde upload hız sınırını kaldıracak ve bulut bilişime destek verecek.

Hadi inşallah…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.