DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
ALTIN
2.326,20
BIST
9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BİLECİK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURULUR

05 Ekim 2018 tarihli yerel basında “ Trafiği Kim Kontrol Edecek?” başlığıyla yayımlanan haberde; trafiği düzenlemekle görevli trafik ekiplerinin dahi kural ihlali yaptıkları belirtilmekte ve resmi emniyet araçlarına ait 9 adet fotoğraf yayınlanmaktadır.

Habere ilişkin olarak Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan incelemede; geçmiş yıllara ait fotoğraflarda yer alan araçların görev halindeki resmi polis araçları olduğu, görev sırasında zaman zaman zorunluluktan kaynaklanan durmaların araç içinde polis görülemeyince park olarak algılandığı anlaşılmaktadır.

Diğer yandan Polisin görev sırasında resmi aracı otoparka park etmesi halinde yaya devriye haricinde görev yapmasının mümkün olmadığı da açıktır.

Ayrıca, talep edilmesi halinde trafik kuralı ihlali yapan polis araçları sürücülerine ve özel araçlarını kullanırken kural ihlali yapan polislere uygulanan Trafik İdari Para Cezaları listesinin de paylaşılacağını bildirir, ilimizdeki  trafik düzenlemeleri ve trafik ihlalleri hususunda değerli vatandaşlarımızın  katkılarını bekleriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

BİLECİK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

 

Yorumlar

  1. misafir dedi ki:

    Öncelikle duyurunuza teşekkürler. Madem o kadar titiz çalışan bir emniyet teşkilatımız var sanayi rampasında hız rekoru denemesi yapan motorsikletlilere neden müdahale edilmiyor? Adam gece demiyor, gündüz demiyor motoru bağıttıra bağırttıra inadına hız yapıyor. Madem iki fotoğrafa bu kadar tepkilisiniz o zaman bu motorcuya çare bulun görevinizi tam yapın ki vatandaş huzur içerisinde yaşasın. Biz her gece bu motorcuyu çekiyorsak sizin görevinizi tam olarak yapmamanızdan ötürüdür.