DOLAR
32,3656
EURO
35,1270
ALTIN
2.324,44
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Bilecik Devlet Hastanesi Yöneticilerinden Evde Hasta Memnuniyeti

Bilecik Devlet Hastanesi Yöneticilerinden Evde Hasta Memnuniyeti

Türkiye  Kamu Hastaneler  Kurumu tarafından başlatılan proje kapsamında Bilecik Devlet hastanesinde  yatarak tedavi gören ve taburcu olduktan sonra evde ziyaret uygulaması Bilecik Devlet Hastanesinde uygulamaya geçirildi.

Proje kapsamında dört hasta evde ziyaret edildi. Hasta memnuniyetini ölçmek ve varsa hastaların karşılaşmış oldukları sorunları öğrenip ilgili konularda gerekli konularda düzenlemeleri yapmak amacıyla düzenli olarak yapılması planlanan ziyaretler için açıklama da bulunan Bilecik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Hakan Yıldız,”Bizim için önemli olan hastanın memnuniyetidir. Yaptığımız ziyaretler eksik yada iyi yönlerimizi görme fırsatı sunuyor. Bu ziyaretler sonucunda daha iyi, kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bu ziyaretler ekibimizin şevk ve motivasyonunu artırmaktadır.” dedi.

Ziyaretler esnasında Bilecik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Hakan Yıldız’ın yanı sıra Sağlık Bakım Müdürü Duygu Sağlam ve Kalite Yönetim Direktörü Muhammet Kolcu tarafından evde hasta ziyaretleri gerçekleştirildi.  Ziyaretlerden dolayı hastalar memnuniyetlerini dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.