DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

BİLECİK BELEDİYESPOR LİGİ LİDER BİTİRDİ

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 3. Grup’ta, Bilecik Belediyespor sahasında Beykozspor’u 75-57 mağlup etti. Bilecik ekibi ligi lider, İstanbul ekibi de üçüncü sırada tamamlayarak, Erkekler Basketbol Play-Off’a yükselmeye hak kazandı.

 

Atatürk Spor Salonu’nda, Basketbol İl Temsilcisi Aziz Torun ile sporseverlerin izlediği karşılaşmada, Bilecik Belediyespor, ilk periyotun 3. dakikasında skorbord sistemleri arızalanınca karşılaşmanın hakemi Cemil Uygül ve Serhat Dülker karşılaşmayı durdurdu. 6 dakikalık çalışmanın ardından devam eden karşılaşmanın ilk periyotu Bilecik Belediyespor 20-15, ikinci periyotu 37-33 önde tamamladı.

Oyundaki üstünlüğünü 3’üncü çeyrekte de sürdürüp son çeyreğe 65-44 önde giren Bilecik Belediyespor,  karşılaşmadan 75-57 galip ayrıldı.

Bilecik Belediyespor antrenörü Yeşer Karabulut, çıktıkları karşılaşmanın kendileri için grup lideri maçı olduğunu ve grupta tek mağlubiyetlerini Beykozspor karşısında deplasmanda aldıklarını anımsattı.

 

Kendisinin doğum günü olduğu için oyuncularının hediye olarak maçı kazanacakları sözünü verdiklerini belirten Karabulut, “Galibiyet ve liderlik benim için doğum günü hediyesi oldu. Deplasmanda Beykozspor’a yenilmiştik ve üzülmüştük. Güzel bir karşılaşma izlettirdik seyircilere. Play-off turu için yarın İstanbul Abdi İpekçi Salonu’nda kura çekimi yapılacak. Grup lideri olduğumuz için avantajlı gireceğiz kuraya. Çünkü iki tane birinci olacağız grupta. Bunun da avantajını inşallah ilerleyen maçlarda yaşarız. 3. Lige çıkmak için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz” dedi.

DSC_0499 DSC_0523 DSC_0525 DSC_0464 DSC_0501

 

45353453gfdfg

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.