DOLAR
32,3656
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,16
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Bilecik Belediyesinin 14 Aracı Görücüye Çıktı

Bilecik Belediyesinin 14 Aracı Görücüye Çıktı. Bilecik Belediyesi tarafından kiralama maliyetinden daha düşük fiyatla satın alınan 14 aracın kamuoyuna tanıtım programı gerçekleştirildi.

Tanıtım etkinliğine Belediye Başkanı Semih Şahin, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, İlçe Başkanı Berna Pamukçu, Belediye Başkan Vekili Semih Tuzak, Başkan Yardımcıları Melek Mızrak Subaşı, Ahmet Gürses, Özgür Algın, Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, belediye çalışanları ve davetliler katıldı.

Belediye Başkanı Semih Şahin, yaptığı açıklamada yerli üretim ve Bilecik Belediyesi öz malı araçların Bilecik ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Bilecik Belediyesi tarafından yeni bir uygulamaya geçildiğini, kiralama maliyetinden daha düşük fiyatlar ile 14 adet aracın Bilecik Belediyesi bünyesine kazandırıldığını belirten Başkan Şahin, güzel çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Açıklamasında, “Bilecik Belediyesi olarak ülke ekonomisindeki zorluklar ve pandeminin olumsuzluklarına rağmen halkımıza hizmette aksama yok” ifadelerini kullanan Başkan Şahin, şunları kaydetti:

“Bugün burada toplanmamızın sebebi yıllardır alınamayan ve hep kiralama ile gerçekleştirilen araç hizmeti yerine, kendi öz malımız araçların tanıtımını yapmaktır. Büyük oranda bu araçların satışını yaptık ve belediyemizin mal sahibi olmasını sağladık. Pandemi döneminde dahi olsak eğer bir işi planlı yapıyorsanız bu tür yatırımları yapabilirsiniz. Biz de geldiğimiz günden itibaren 5 yıl içerisinde neler yapacağımızı gün gün planladık ve bu planlarımızı aksatmadan devam ediyoruz. Bunlardan birisi ve acil olan ihtiyaç, araçların satın alınmasıydı ve Devlet Malzeme Ofisinden bunu gerçekleştirdik.

Bilecik Belediyesi olarak gerek altyapı çalışmaları gerek diğer yatırım ve çalışmaların devam ettiğini kaydeden Başkan Şahin, ‘’2024 Şubat ayına kadar, yani görev süremize kadar ne tür çalışmalar yapacağımızın ve neleri alacağımızın plan ve programını yaptık. Bu çerçevede Bilecik’i görev sürecimizin sonunda, bütün yönleriyle bir kent haline getireceğiz. Bu yöndeki adımlarımız devam ediyor. Pandemi ve benzeri olumsuzlukları da dikkate alarak plan ve programımızı yaptığımız için çalışmalarımızda bir aksama olmayacak. Bu duygu ve düşüncelerle aldığımız araçların hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Açıklamanın ardından Başkan Şahin, İl Başkanı Yaşar ve başkan yardımcıları araçlara binerek, şehir merkezinde araç turu gerçekleştirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.