DOLAR
32,5683
EURO
34,9289
ALTIN
2.425,54
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

Bilecik Belediyesinden Haberler

Zekai Tunca 50. Sanat Yılında Bilecik’te Sahne Aldı. Bilecik Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Türk Sanat Müziği Sanatçısı Zekai Tunca ile Ömürlük Şarkılar adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Bilecik Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte Sanatçı Zekai Tunca 50. Sanat yılını Bileciklilerle kutladı.

Bilecik Halk Eğitim Merkezi ve Bilecik Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlikte sanatseverler, kültür ve kongre merkezini doldurdu.

Başkan Şahin, Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, konser sonunda Sanatçı Zekai Tunca, Koro Şefi Çağrı Pala, koro ve orkestra üyelerine teşekkür etti.

Bilecik’in kültürel ve sanatsal etkinliklere doyduğunu kaydeden Başkan Şahin, Sanatçı Zekai Tunca’nın 50. Sanat yılını kutladı.

Sanatçı Zekai Tunca da Başkan Şahin’e kültürel ve sanatsal aktivitelere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, Bilecik’te olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Aile Çay Bahçesi projesi hakkında bilgi verdi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda hazırlanan proje değerlendirildi ve kent konseyi üyelerinin düşünceleri alındı. Gerçekleştirilen toplantıda, Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, hazırlanan projenin teknik detayları hakkında sunum eşliğinde bilgi verdi.

Belediye Başkanı Semih Şahin, proje hakkında yaptığı konuşmada, şehir merkezinde dinlenme ve güzel vakit geçirme anlamında yeterli şekilde bir yerin olmadığını belirtti. Hazırlanan proje ile Bilecik şehir merkezinin rahat bir nefes alacağını vurgulayan Başkan Şahin, kent konseyi üyelerinin de bilgilendirerek, görüş ve önerilerini almak istediklerini kaydetti.

Başkan Şahin konuşmasında ayrıca şehrin tüm organlarını karar alma sürecine dahil ederek, Bilecik’i hep birlikte güzelleştireceklerini sözlerine ekledi.

Çok Sesli Koro ve Oda Orkestrası İlk Kez Bilecik’te. Bilecik Belediyesi organizasyonunda, Bilecik’liler ilk kez çok sesli koro ve oda orkestrasının gösterisi ile buluşacak.

Mart ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Bilecikliler, Türkiye’nin önde gelen çok sesli korosu ve Oda Orkestrası Bilecikliler için ilk kez sahne alacak.

1 Mart Pazar günü saat: 20:00’de Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenecek etkinlik için vatandaşlarımız biletleri, kültür ve kongre merkezinden temin edebileceklerdir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.