DOLAR
32,6078
EURO
34,8089
ALTIN
2.494,00
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

BİLECİK BELEDİYESİNDEN BİLECİK SPORA TAM DESTEK

Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, Teknik Direktörü  Fatih Savak ve beraberindeki Bileciksporlu oyuncular, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Cinoğlu ve beraberindekilere teşekkür etti.

BİLECİK BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Ziyarette Belediye Başkanı Selim Yağcı, kendisiyle birlikte Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve personeller, 1111 üye hedefi kapsamında yürütülen destek kampanyası için; Bilecik Belediye Başkanlığı olarak ‘’Bizde Varız, Bilecik Sporun Yanındayız’’ diyerek, hazırlanan üyelik formlarını Cinoğlu’na teslim etti.

Bilecikspor’un geleceğine ilişkin güzel haberlerin müjdesinin verildiği ziyarette, Belediye Başkanı Selim Yağcı, oyuncuların güzel bir yolda olduklarını belirterek, hepsini tebrik etti.

”SİZ, SİZE YAKIŞIR BAŞARIYI GÖSTERİN BİZ DE BİZE YAKIŞANI YAPACAĞIZ”

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyarette yaptığı konuşmada, Bilecikspor’un en iyi yerlere geleceğine inandığını belirterek, oyunculara hitaben, ”Siz, size yakışır başarıyı gösterin, biz de bize yakışır tesis ve katkılarla arkanızda olalım” ifadelerini kullandı.

Bilecikspor’un gerek başkanının gerek oyuncularının büyük bir fedakarlık göstererek başarılı sonuçlara imza attığını hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

”Bilecik çok heyecanlı bir şehir ancak heyecanını çabuk kaybeden bir şehir. Yani bazen bir işe girişenler belli bir süre sonra kendi başına kalabiliyor.  Onun için Bilecikspor bazı dönemlerde hayal kırıklığı yaşamıştır. Benim arzum, yeni başlanan bu yolculukta bu başarıya geldikten sonra Bilecik, spor adına yeni bir hayal kırıklığıyla karşılaşmasın. onun için de tespitlerime göre sporda başarı ve sürdürülebilirliği sağlamada tesisleşmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Bunun yanında ben kulüp başarısının sürdürülmesinde en az yüzde 51’lik bir oranı kapsayan gelir kaleminin olması gerektiğini düşünüyorum. Buna ilişkin bir mekanizmayı kuramadığınızda yani buna örnek olarak üyelik işlemlerini sayabiliriz. Bu çalışma bu anlamda önemli bir adımdır. Bunun yanında kulübün kendisine ait tesisleri de olmalı. Bundan önceki dönemlerde bu tesisler de yapılmış ancak verimli ve doğru şekilde kullanılmamış. Siz başarıyı getirin mesafe alın bir zaman gelecek, ‘Siz, size yakışanı yapıyorsunuz, biz de bize yakışanı zaman geldiğinde İnşallah gerçekleştireceğiz.” dedi.

”BİLECİK BELEDİYESİ OLARAK SPORDA TESİSLEŞME İÇİN GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Bilecik Belediyesi olarak, sporda tesisleşmenin oluşması için güzel çalışmalarda bulunduklarını hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

”11 yıldır şehirde belediye başkanlığı yapan biri ve ilk zamanlarda 3 yıl Bilecikspor’u 3. ligte olduğu dönemde yaşatmaya çalışan biri olarak, gerçekten bir olumsuz hava vardı. Yani Bilecikspor üzerinde toplum üzerinde olumsuz bir hava vardı. Sizler bu sempatik tavır ve gayretinizle, dürüstlüğünüzle bu havayı dağıttınız. Ben bu anlamda sizleri tebrik ediyorum. Bundan sonra bence imaj anlamında olumsuzluk geçti. Bunun da kahramanı başta başkanınız ve gençlerimizdir. Tabi bundan sonra Bilecik’te her birimiz spor adına şehir adına birşeyler yapmak isteyen her birimin birlik ve beraberlik içinde gençlerimizin bu alın terini, alt yapıyı oluşturarak, bunun üzerine belirli şeylerin bina edilmesi lazım. Tesisleşme adına da bu çalışmaların yapılması lazım. Biz belediye olarak bu anlamda çalışıyoruz. Arkanızda biz varız diyoruz. Gerçi şu zamana kadar da bizden çok talebiniz de olmadı.

”SİZLER ŞİMDİDEN GÖNÜLLER ŞAMPİYONU OLDUNUZ ZATEN”

Bilecikspor’un ekibi ve oyuncularıyla şimdiden Bilecik’te gönülleri şampiyonu olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Sporda iyi bir yere geleceğinize ve şampiyon olacağınıza inanıyorum. Bunun öncesinde şimdiden gönüllerin şampiyonu olduğunuzu söyleyebilirim. Yani bunu kabul etmemiz lazım. Bununla birlikte bizi hep galibiyete de alıştırdınız, mağlubiyet düşünmek istemiyoruz.” dedi.

”SPOR AHLAKI VE DİSİPLİNİ İLE BAŞARIYI YAKALAYACAĞINIZA İNANIYORUM”

Sporda, ahlaklı ve disiplinli olmanın önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, şöyle devam etti:

”Yani Uluönder Atatürk’ün de dediği gibi ahlaklı olmak, ilkeli olmak, dürüst olmak çok önemlidir. Her maçta galip gelmek diye birşey yok aslında. Bazen kazanırsın, ama kaybedersin, bazen de kaybedersin ancak kazanmış olursun. Spor ahlakından taviz vermemek lazım. Bu prensipler üzerinden gittiğiniz sürece rakam itibariyle kaybetmiş olsanız bile diğer yandan kazanmış olursunuz”

”YALNIZ DEĞİLSİNİZ, BİZLER HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ”
Bilecikspor’un hiçbir zaman yalnız olmadığını ve her zaman yanlarında olacaklarını hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ” Bunun yanında dışardan bazı ayak oyunalarının da farkındayım. Başkanımız bu anlamda üzerine düşeni yapıp ilgileniyor. Yani son derece başarılı va karizmatik bir ağabeyiniz, başınızda var ve sizinle ilgileniyor. Ancak şunu bilin biz, sizin arkanızdayız. Yani sizin emeğinizi hiç kimseye ezdirmeyiz. Buna hiç kimse cesaret edemez, sizin yanınızdayız.” şeklinde konuştu.

”BİLECİKSPOR’A GÜZEL BİR TESİS KAZANDIRACAĞIZ”
Bilecik Belediyesi’nin spora ilişkin güzel çalışma ve projeler gerçekleştirdiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

”Nasip olursa arkadaşlarla da ilgilendik. İlk aşamada esas hedefimiz Bilecik’e 10 bin kişilik bir stadyum kazandırmak adına çalışmalar da yapıyoruz ama şu anki programımızda bu yıl mevcut belediye stadını revize edeceğiz. Yani 2500 kişilik bir tribünü olan bir çalışma. Bunu yatırım programı içerisine aldık. İnşallah bu sene ihalesini yapıp bitireceğiz ve 2016’da daha güzel ve seyirci atmosferinin de olduğu ortamda gençlerimiz çalışacak. Tesis noktasında da bir çalışma yapacağız. Stat içerisinde de olsa dinlenme odaları ve diğer bölümlerin olduğu güzel bir Bilecikspor Tesisi yapacağız.”

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’DAN SPORCULARA ÇANAKKALE GEZİSİ

Kulüp Başkanı Cinoğlu’nun, Belediye Başkanı Selim Yağcı’dan, kulüp olarak Çanakkale ziyareti gerçekleştirilmesi noktasında gerekli desteği istemesi üzerine, Belediye Başkanı Selim Yağcı, bunun için gerekli desteği vereceklerini kaydetti. Belediye Başkanı Selim Yağcı, programın uygun olması halinde kendisinin de gezi programına eşlik edebileceğini kaydetti.

İSMAİL CİNOĞLU: ”KARAKTERLİ VE AHLAKLI BİR OYUNCU GRUBUNA SAHİBİZ”

Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu ise yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın şu ana kadar yaptığı desteklerden dolayı teşekkür etti.

Bilecikspor olarak kurdukları ekiple güzel bir mücadeleye çıktıklarını dile getiren Cinoğlu, şunları söyledi:

”Gerçekten karakterli oyuncularımız var. Başarının mimarı onlar. biz abilik yapıyorum ama asıl başarıyı sağlayanlar onlar. Gerçekten çok fedakarlık gösteriyorlar. Kimisi fabrikada kimisi başka işlerde çalışıyor. Ancak büyük özveri göstererek, karşılaşmalarda mücadele ediyorlar. Sizin de dediğiniz gibi takımımız, Bilecikliler tarafından da sempatiyle karşılanıyor. Örneğin 1111 üye kampanyası başlattık. Yani hayal ettiğimiz şeyleri yapıyoruz. 16 -17 yaş grubuna ilişkin bir çalışmamız olacak. Yaz spor okulları noktasında çalışmalar yapacağız.”

CİNOĞLU: ”TAKIMIN MADDİ ANLAMDAKİ BİRÇOK SORUNUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK”

Kulüp olarak yaklaşık 13 -14 yılın birikmiş bir faturası vardı. Bunu yeniden yapılandırarak, üye gelirleri ve diğer gelirlerle en azından birer yıl olmak şekliyle kapatıyoruz. Diğer yıl yine bu tür desteklerle bu borçları temizlemiş olacağız ve gerimizde herhangi sıkıntılı bir durum bırakmamış olacağız. Bankalardaki hacizleri kaldırdık. Bilecikspor’un şu an hiçbir kurumda hacizi görünmüyor. Bizler çalışacağız İnşaallah.”

CİNOĞLU: ”SENEYE, MANCHESTER UNİTED GİBİ BİR TAKIM GÖRECEKSİNİZ”

Takım olarak büyük bir özveriyle çalıştıklarını kaydeden Cinoğlu, önümüzdeki yıl Manchester United gibi bir takım göreceksiniz” ifadelerini kullanarak, ”Yani bu yıl bu başarıyı yakalayacağımıza kendimiz de inanmıyorduk. 14 maça 13 kişilik ekiple çıktık. Kimi zaman yedek kalecemiz bile yoktu. Ocak ayına kadar da transfer yasağı vardı. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Biz de aslında bunun farkındayız. Yani bu şehirde futbol adına arzu ettiğimiz başarıyı yakalayamazsak bir daha kimsenin de Bilecikspor ile ilgili kimse çalışma yapamayacak diye korkuyoruz. Onun için başarmak zorundayız. Bir daha aynı heyecanı insanlar yaşayamayabilir. Ama seneye çok daha orijinal bir takım olacağız. Yani gerekli tüm ekipman ve mekanlarının yanında, pırıl pırıl gençleriyle Manc United gibi bir takım göreceksiniz.” diye konuştu.

TEKNİK DİREKTÖR SAVAK: ”TAKIM OLARAK BİLECİK’İN YÜZÜNÜ AĞARTACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Bütün takım olarak, sizin ve Bilecik’in yüzünü ağartacağız” ifadelerini kullanan Cinoğlu, ”Tüm ekiple birlikte desteklerinizle her zaman yanınızda olacağız ve bu anlamda güzel sonuçlar elde edeceğiz. 2 hafta sonraki Cuma günü Şeyh Edebali Türbesi’nde, Bilecikspor’da yöneticilik yapmış ve emek vermiş büyüklerimiz için mevlid programımız olacak. Bunun yanında Orman İşletme Müdürlüğü ile görüşüp Bilecikspor Hatıra Ormanı oluşturmayı düşünüyoruz. Bunun yanında son isteğimiz anlamında gençlerimiz ve birer aile ferdiyle bir Çanakkale gezisi istiyoruz sizden. Bu anlamda güzel olur. ” şeklinde konuştu.

”HEDEFİMİZ, SONUÇTA ŞAMPİYON OLMAKTIR”

Bizler, iyi bir seviyeyi yakaladık, 11 maçtır kazanıyoruz. Bunu arkadaşlarımızın sayesinde gerçekleştirdik. Bizim bunda payımız onlarınki kadar yok. Sonuçta sahaya çıkan onlar. Sağolsunlar arkadaşlarımız büyük fedakarlıklar gösteriyorlar maddi ve manevi anlamda. Benim isteğim ve hayalim sonucunun güzel olması. Yani buraya kadar getirmişken devamını da sağlamak ve şampiyonluk olsun diye istiyoruz.

Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Cinoğlu, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya 11 numaralı forma hediye etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ise Cinoğlu’na, Osmanlı Armalı tabak hediye etti. Belediye Başkanı Selim Yağcı, daha sonra Bilecikspor Üyelik Formu’na da imza atarak, kendisiyle birlikte Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve personelinin üyelik formlarını teslim etti.

Ziyareete, Teknik Direktörü Fatih Savak’ın Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya çiçek vererek,  toplu fotoğraf çektirdi.

Heyeti, kapıda uğurlayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cinoğlu ve oyunculara çeşitli hediyelerin bulunduğu çanta hediye etti.

DSC_7910 DSC_7946 DSC_7983 DSC_7888 DSC_7906

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.