DOLAR
32,5209
EURO
34,7484
ALTIN
2.495,06
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

BİLECİK BELEDİYESİNDEN AK PARTİ TEŞKİLATI VE DOSTLAR İFTARI

BİLECİK BELEDİYESİNDEN AK PARTİ TEŞKİLATI VE DOSTLAR İFTARI
Bilecik Belediyesi tarafından AK Parti Teşkilatı üyeleri ile dostlara verilen iftarda, birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan’ın güzelliği yaşandı.
Bilecik Tarihi Saat Kulesi önünde verilen iftara; Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, merkez ve ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Birlik ve beraberlik duygularının yaşandığı iftar programında konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, sahip olunan nimetlere şükretmenin önemine değindi.
Konuşmasına; ”Öncelikle, düzenlemiş olduğumuz iftar programımıza teşrifleriniz için teşekkür ediyor, sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.” ifadeleriyle başlayan Belediye Başkanımız Selim Yağcı, şunları kaydetti:
”Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen iftar programına teşrifleriniz dolayısıyla öncelikle teşekkürlerimi bildiriyor, segi, saygı ve muhabbetlerimi bildiriyorum. Rahmet ve bereket ayı Ramazan’ın sonlarına yaklaşıyoruz. Değerli kardeşlerim burası, diriliş, kuruluş ve kurtuluşun şehri. Burası kardeşlik, sevgi hamurunun karıldığı topraklar. Onun için bizler de bu güzide topraklarda; Ramazan ayını geleneklerimize ve örf ananelerimize uygun şekilde geçirmeye çalışıyoruz. Gerçekten güzel bir memleketteyiz. Bu güzelliklerin şükrünü eda etmek ancak bu güzelliklere sahip olmayan kardeşlerimiz için dua etmek ile olacağını düşünüyorum. Cenabı Hak’ka ne kadar şükretsek azdır. Gerçekten bizlere, sizin gibi güzel, sımsıcak ve gülümseyen dostlar ve yol arkadaşları nasip ettiği için şükrediyorum. Arzumuz, isteğimiz ve duamız, bizler gibi memleketlerinde huzur ve barış içinde sımsıcak bir ortamda bu güzide ayları idrak eden bizler gibi bütün Müslüman kardeşlerimizin de bu güzelliklere bir an önce kavuşmasıdır. Cenabı Hak, hepimizi ve bütün Müslüman kardeşlerimizi, sağlık ve mutluluk içinde Ramazan Bayramına eriştirsin” ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı ve diğer konuklar birlikte çay içerek, sohbet etti.
İftar programında ayrıca öncesinde Bilecik Şeyh Edebalı Tasavvuf Musiki Korosu tarafından ilahiler okunurken, çocuklar da Bilecik Belediyesi tarafından ”Çocukça Ramazan” konseptinde hazırlanan eğlenceler ile keyifli vakit geçirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.