DOLAR
32,5379
EURO
34,8172
ALTIN
2.488,87
BIST
9.589,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

Bilecik Belediyesinde Bugün

Bilecik Belediyesinde Bugün. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Ümit Milliler Türkiye Şampiyonasında derece alan sporcuları ağarladı. Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün çalışmaları devam ediyor.

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Pelitözü Gölpark girişinde sathi kaplama çalışması gerçekleştirildi.

Şehrin birçok noktasında asfalt yama ve parke taşı çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Pelitözü Gölpark girişinde sathi kaplama çalışması yapıldı.

Yaz mevsimi dolayısıyla Gölpark’ta birçok alanda çalışmalarını sürdüren Bilecik Belediyesi yapılan çalışmalar ile vatandaşlarımızın hem ulaşım anlamında hem de dinlenme ve eğlenme anlamında rahat vakit geçirmesini sağlıyor.

Bilecik Belediyesi tarafından Gölpark girişindeki yolun tamamında asfalt yama ve onarım çalışmaları da gerçekleştirilecek.

Ekipler çalışmaları kapsamında ayrıca ilimizdeki enerji alanında hizmet veren firmalar tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmaları ve inşaat faaliyetleri nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarda asfalt yama ve kilit parke taşı çalışmalarını gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, makamında Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü Kuraş Takımı sporcularını ağarladı, Ümitler Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporculara hediye takdim etti.

Belediye Başkanı Semih Şahin, Kuraş Ümitler Türkiye Şampiyonasında derece elde eden Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü Kuraş Takımı sporcularını ağarlayarak, hediye takdim etti.

Başkan Yardımcısı ve Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Melek Mızrak Subaşı’nın da olduğu ziyarette Başkan Şahin, sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Bilecik Belediyesi olarak her zaman sporun, eğitimin ve gençlerin yanında yer alarak, katkı vermeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Şahin, “Belediyemiz Spor ve Gençlik Kulübü Kuraş takımı sporcuları, katıldıkları müsabakalarda dereceye girerek, Bilecik’i ve bizleri sevindirdi. Spora ve eğitime önem veriyor ve bu konuda emek veren herkese imkanlarımız ölçüsünde katkı vermeye çalışıyoruz. Müsabakalarda dereceye giren bütün sporcularımızı tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Başkan Şahin ziyaret sonunda, 90 ve 52 kilogramda Türkiye 1.’si olan Mehmet Kısa ve Sümeyye Deniz, 73, 48 ve 40 kilogramda Türkiye 3.’sü olan Mikail Zaloğlu, Sıla Durmaz ve Elif Arıcı ile 48 kilogramda Türkiye 5’incisi olan Elif Günenç’e hediye vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kulüp Başkanı Melek Mızrak Subaşı ve sporcular, Başkan Şahin’e katkıları dolayısıyla duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.