DOLAR
32,4729
EURO
34,9500
ALTIN
2.436,45
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

BİLECİK BELEDİYESİNDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

BİLECİK BELEDİYESİNDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Belediye Başkanı Nihat Can ve AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Selim Yağcı, gerçekleştirilen programda belediye çalışanları ile bayramlaştı.

Belediye Bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına Belediye Başkanı Nihat Can ve AK Parti Milletvekili Adayı Selim Yağcı katılarak belediye çalışanları ile bayramlaştı.

Belediye Başkanı Nihat Can programda yaptığı konuşmada; Bilecik Belediyesi ailesi olarak Bilecik ve şehir insanı için güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek; ‘’Ben öncelikle siz değerli çalışma arkadaşlarım ve ailelerinizin geçmiş Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Daha nice böyle güzel günleri birlikte paylaşmak temennimi iletiyorum. Güzel ve anlamlı Ramazan ayını dolu dolu geçirdik ve İnşallah bundan sonra da gönüllerimizin başkanı Selim Yağcı’dan bize teslim edilen hizmet bayrağını hep birlikte en güzel şekilde taşırız ve şehrimiz için güzel çalışmalar gerçekleştiririz. Ben bu anlamda sizlere teşekkür ediyor ve çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum’’

AK Parti Milletvekili Adayı Selim Yağcı ise yaptığı konuşmada; ‘’Ben de öncelikle bütün Müslüman kardeşlerim ve sizlerin Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Cenabı Allah bizleri daha nice güzel günlerde buluştursun. Sizinle birlikte 15 yıla yakın çalıştık ve bu güzel günde sizlerle buluşmak ve hasbihal etmek üzere Belediye Başkanımız Nihat Can’ın daveti üzerine bir araya geldik. Cenabı Allah bizleri daha nice güzel günlerde buluşmayı nasip etsin. Çocuklarımızla ailemizle sağlık ve sıhhat içinde nice bayramlara ermeye bizlere nasip etsin. Bayramlar birlik ve beraberlik günleri. Tek arzumuz bayramları sevinç ve mutluluk içinde kutlamak. Allah’a çok şükürler olsun ki sizlerle birlikte çok güzel işler başardık. Bizler çalışma anlayışı olarak ‘’Halka hizmet hakka hizmettir’’ düsturunu benimsedik. Dolayısıyla sizlerin de bu anlamda bu şekilde hareket etmeniz çok önemlidir. Belediyecilik, hem kişinin maişetini temin ettiği bir hizmettir. Hem de ahiretine ilişkin amellerin yapılabileceği bir hizmet kolu. Bu anlamda bu dünyada diktiğimiz her bir ağaç ve koyduğumuz her bir taş, bizim ahiretimiz de kurtarıcımız olabilir. Bir arkadaşımızın bir park, bahçe ve yol kenarında dikmiş olduğu bir ağaç ağzı dualı bir kardeşimizin duası ona, huzuru mahşerde kurtarıcı olabilir. Ben bu anlamda Belediye Başkanımız Nihat Can ile birlikte güzel çalışmalar gerçekleştireceğinize inanıyorum. Cenabı Allah birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmasın ve işlerimizde kolaylıklar nasip etsin. Belediye Başkanımız Nihat Can’a da çalışmalarında kolaylıklar diliyor ve daveti dolayısıyla teşekkürlerimizi bildiriyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.