DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
28°C

BİLECİK BELEDİYESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI

Bilecik Belediyesi Ocak Ayı belediye meclis toplantısı, Belediye Başkanı Selim Yağcı, başkanlığında gerçekleştirildi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan toplantıda 10 gündem maddesi görüşüldü.

Aylık maktu mesai ücretlerinin belirlenerek, oy birliğiyle kabul edildiği toplantıda, sözleşmeli personele ödenecek ücretler, belirlenerek, oy çokluğuyla karara bağlandı.

DENETİM KOMİSYONU BELİRLENDİ

Oy birliğiyle 5 Denetim Komisyonu Üyesinin seçildiği toplantıda, Adalet ve Kalkınma  Parti için Edibe Bekin, Sevcan Uzun ve Kadir Bayrak seçilirken, Cumhuriyet  Halk Partisinden Ali Çakır, Milliyetçi Hareket Partisinden ise Soner  Olgun denetim komisyonu üyesi olarak seçildi.

Toplandıda ayrıca, Beygaz’la ortaklık payı konusunda Belediye Başkanlığı’na yetki verilmesi konusu oy birliğiyle karara bağlandı.

İmar konularının görüşülerek, oy birliğiyle karara bağlandığı toplantıda ayrıca meclis toplantı günü ve saati, her ayın ilk Salı günü saat: 17:30’da toplanılmasına oybirliğiyle karar verildi.

MECLİS ÜYELERİYLE YURT DIŞI GEZİSİ

Ocak ayı belediye meclis toplantısında ayrıca meclis üyelerinin yılın ilk aylarında, kültürel sosyal ve Şehircilik anlamında deneyim elde edilmesi amacıyla bir yurt dışı gezisi yapmalarına karar verildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, bu konuda yaptığı açıklamada, ”Bildiğiniz üzere meclis üyelerimizle şu ana kadar gerek yurt içinde gerek yurt dışında bir takım ziyaretler gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerde şehrimizin çevrecilik ve şehir düzenlenmesi çalışmaları  anlamında, ticaret ve sanayisinin gelişmesi anlamında yeni yerler görerek, fikir sahibi olmasını çok önemsiyoruz. Oradaki şehirlerde edineceğimiz tecrübeler ve göreceğimiz yerler şehrimizin birçok noktasındaki plan ve programına fayda sağlayacaktır.” ifadelerini kullandı.

SARICAKAYA VE MİHALGAZİ İLE KARDEŞ ŞEHİR İLİŞKİSİ KURULACAK

Bilecik Belediyesi Ocak ayı belediye meclis toplantısında ayrıca Eskişehir ilçeleri, Sarıcakaya ve Mihalgazi ile kardeş şehir ilişkilerinin kurulması konusunun görüşülerek, oy çokluğuyla kabul edildi. Belediye Başkanı Selim Yağcı, konu hakkında yaptığı açıklamada, komşu olan tüm ilçe ve beldelerle iyi ilişkiler içerisinde olduklarını belirttti.

meçlis 2 meçlis 3 meçlis 4 meçlis 5 sağlı kve terapi merkezi 3 sağlık ve terapi merkezi 2 sağlık ve terapi merkezi 4 sağlık ve terapi merkezi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.