DOLAR
32,5555
EURO
34,8483
ALTIN
2.431,16
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Bilecik Belediyesi Komşularımla Buluşuyorum Etkinliği Devam Ediyor

Bilecik Belediyesi Komşularımla Buluşuyorum Etkinliği Devam Ediyor

Komşularımızı buluşturmaya devam ediyoruz

Belediyemiz tarafından düzenlenen ”Komşularımla Buluşuyorum” adlı etkinlik kapsamında bir araya gelen Gazi Paşa ve İsmet Paşa mahallesi bayan sakinlerimiz, aralarındaki komşuluk ilişkilerini artırmakla birlikte gönüllerince eğlendi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, Belediye Başkanımız Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı da katılarak, hemşerilerimizin eğlencesine ortak oldu.

Programdaki konuşmasında, birlik, beraberlik ve sevgiye değinen Başkanımız Selim Yağcı, düzenlenen program ile komşular arasındaki tanışmayı ve kaynaşmayı sağladıklarını belirtti. Etkinliği düzenlemelerinin amacının, mahallelerde yaşayan kadınları bir araya getirerek, aralarındaki komşuluk kültürünün gelişmesini sağlamak olduğunu belirten Başkanımız Selim Yağcı, şunları kaydetti:

Yapılan bu programlar, aramızdaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını arttıracaktır. Birbirimizle tanışıp, sevgi ve üzüntülerimizi paylaşmamıza imkan tanıyacaktır. Bilecik Belediyesi olarak böyle güzel bir buluşmaya ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Bizler Şeyh Edebali, Osman Gazi ve Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet bıraktığı bu güzel toprakları seviyoruz ve hizmet etmekten de ayrıca gurur duyuyoruz. Öte yandan kadınlarımıza çok önem veriyoruz ve onların görüşleri biz belediyeciler için çok önemlidir. Bayan kardeşlerimizle böyle etkinliklerle bir araya gelererek hem onların isteklerini dinliyoruz, hem de şehir için neler yapabileceğimizin fikrini almış oluyoruz.

”BU TOPRAKLARA HİZMET ETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Bilecik Belediyesi olarak her zaman kadınların toplum hayatındaki büyük önemini bildiklerini dile getiren Başkanımız Selim Yağcı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

”Komşularımla Buluşuyorum” projesiyle bayanlarımızı bir araya getirmemiz onlara gösterdiğimizin önemin bir göstergesidir. Projenin hazırlanmasının bir diğer amacı, yerel yöneticiler olarak, kadın gözüyle nelerin yapılması gerektiği tespitini yakalamaktır. Bir ailede huzur varsa, mutluluk varsa veyahut bizlerin çalışma hayatlarında başarılarımız varsa buradaki en büyük katkı değerli bayan arkadaşlarımızdan gelmektedir. Bizler bu tür etkinliklerle sizlerin bizlerden isteklerinin olup olmadığını öğrenmenin yanı sıra sizin gözünüzle eksikliklerimizi ya da yapmamız gerekenleri tespit etmektir. Biz Bilecik Belediyesi olarak bayanlarımızın görüşlerine her zaman önem veriyoruz.”

BAŞKANIMIZDAN BAYANLARIMIZA BÜYÜK MÜJDE

Belediye Başkanımız Selim Yağcı, etkinlikte Bilecik’te oturan bayan hemşerilerimiz için ayrıca bir müjde verdi. Kadınların toplumda yer almasının önemine değinen Başkanımız Selim Yağcı, yine onların ev ekonomisi ve çalışma hayatında da önemli yerlerde olmasının gerekli olduğunu belirterek, ”Bilecik Belediyesi olarak, bayan kardeşlerimiz için güzel çalışmalar ve projeler gerçekleştiriyoruz. Bunlardan biri de bayan kardeşlerimiz evlerinde hem ev işlerini yaparken, çocuklarını büyütürken bir yandan da ev ekonomisine katkıda bulunmasını istiyoruz. Bu kapsamda bayan kardeşlerimiz yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri satabilecekleri satış yerleri yapımı noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Yapılacak çalışma ile bayan kardeşlerimiz vakitlerini iyi değerlendirmelerinin yanı sıra ev ekonomisine de çok güzel katkıda bulunmuş olacaklardır” ifadelerini kullandı.

Başkanımız Selim Yağcı, açılış konuşmasının ardından Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen vizyon çalışmaları ve yeni projeleri, hazırlanan slayt gösterisi eşliğinde anlattı.

Etkinlik, Başkanımız Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı’nın katılımcılar arasında yapılan çekilişte, hediyelerini kazananlara ödüllerini vermesi ve düzenlenen konserle son buldu.

Etkinlikte, çocuklarımızı da unutmayarak, onlara oyunlar ve çeşitli gösterilerle eğlenceli vakitler geçirmelerini sağladık.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.