DOLAR
32,3666
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,60
BIST
9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BİLECİK BELEDİYESİ KİTAP FUARI KAPILARI AÇTI

BİLECİK BELEDİYESİ KİTAP FUARI KAPILARI AÇTI

Bilecik Belediyesi tarafından ”Uluslararası Marka Değerleriyle Bilecik Sempozyumu kapsamında hazırlanan Bilecik Belediyesi Kitap Fuarı, kitapseverler için kapılarını açtı.
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen açılış töreni sonrasında binlerce kitap, kitapseverlerin beğenisine sunuldu.

11-15 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen ve şehrin tarihi ve kültürel değerlerinden ekonomisine; sayanideki varlığından tarım ve doğal güzelliklerine; Biyoçeşitliliğinden kültürel ve tarihi mirasına; Jeopolitik zenginliğinden sosyal yaşantısına ışık tutan unsurların ele alındığı ”Uluslararası Marka Değerleriyle Bilecik Sempozyumu kapsamında hazırlanan Bilecik Belediyesi Kitap Fuarı, 1 ay boyunca kitapseverler için açık olacak.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”AMACIMIZ OKUMANIN KIYMETİNİ BİLEN VE OKUYAN BİR NESİL YETİŞTİRMEKTİR”

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından güzel ve anlamlı bir çalışmaya daha imza attıklarını belirterek, şunları söyledi:

Bilecik’te hep ilkleri yapmanın haklı hazzı ve gururunu yaşıyoruz. Tek bir hedefimiz var. Geçmişiyle övünen geleceğe emin adımlarla yürüyen marka bir şehiri oluşturmak. Gerçekten yapmış olduğumuz çalışmalarla dünden çok daha iyiyiz. Ancak yarın daha iyi olmak için bizlerin elinde ve bizler de yarın daha güzeli yakalayabilmek adına bu sempozyumla birlikte başka güzel bir etkinliği daha başlattık. Belediye Başkanlığı olarak şehrimizdeki tüm yerel, genel ve sivil toplum kuruluşu olarak daha iyi bir Bilecik, için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bununla birlikte bilgi ve kitap bizler için vazgeçilmez. Bu değerleri yakalama adına ve kitap okumanın önemini ortaya koyma adına güzel bir fuarı sizler için hazırladık. Ben bu sempozyum ve fuarın bütün vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kitap Fuarının açılışı; Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Türkiye Aşçılar Federasyonu Genel Başkanı Gökhan Tufan, Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş ve yönetim kurulu üyeleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.