DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

Bilecik Belediyesi Duyuru Sms Kaydı Nasıl Yapılır

Bilecik Belediyesi Duyuru Sms Kaydı Nasıl Yapılır. Bilecik’te uzun yıllardır şehrin çeşitli noktalarına konumlandırılmış anons sisteminden yapılan duyurulara gelen şikayetler de dikkate alınarak, Bilecik Belediyesi tarafından alınan karar ile son verilmişti.

Bilecik’te bir çok vatandaş alınan karar ile ilgili haberi olmadığı için, özellikle cenaze ilanlarını duyamadıkları yönünde anons sisteminde bir arıza bile meydana gelmiş olabileceğini düşünerek, ‘Hoparlörler mi arızalandı ne oldu? Şunu bir yapın.) diyerek bize dahi bu konu da dert yanıyordu.

Bir yandan vatandaşlar cenaze, su kesintisi ve elektrik kesintisi (belediye ile alakalı olmasa da) gibi ilanlarını duyamadıklarından yakınırken, diğer yandan sabah erken saatlerde işten dönen ve uyumak zorunda olan vatandaşlar, sınavlara çalışan öğrenciler gibi bir çok kişi de ikamet ettikleri evinin yakınına konumlandırılmış anons sisteminden rahatsızlık duyduğunu Bilecik Belediyesi’ne iletiyordu.

Alınan karar doğrultusunda Bilecik Belediyesi duyuruları artık SMS olarak cep telefonunuza gelecek. Su kesintisi, cenaze, emlak, çöp vergisi ödemeleri ve etkinlikler gibi tüm duyuruları artık Bilecik il merkezinde yaşayan vatandaşlar cep telefonunuzdan öğrenebilecek.

Konuya ilişkin olarak,  Bilecik Belediyesi sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımda

Bilecik Belediyesi Duyuru SMS kaydı yaptırmak isteyen vatandaşlar ;

1- Etkinlik duyurularına kayıt olmak isterse, cep telefonunun mesaj bölümüne Etkinlik yazarak  0552 444 88 58’e mesaj  göndermeleri gerekiyor.

2- Cenaze duyurularına kayıt olmak isterse, cep telefonunun mesaj bölümüne Cenaze yazarak 0552 444 88 58’e mesaj  göndermeleri gerekiyor.

3- Tüm duyurulara kayıt olmak isteyen vatandaşların ise, cep telefonunun mesaj bölümüne  Hepsi yazarak 0552 444 88 58’e mesaj  göndermeleri gerekiyor. 

Bilecik Belediyesi Duyuru SMS kaydına vatandaşların ilgi gösterip göstermeyeceği merak konusu olurken, bu durumdan en çok cep telefonu olmayan ve telefonu aç kapa tabiri ile kullanan yaşlılar ve okuma yazma bilmeyen kesimin etkileneceği düşünülüyor.

 

Yorumlar

  1. UlkuS dedi ki:

    Allah için bir sayfaya da mesaj istmeyenlerin nasıl iptal edeceğini yazsaydınız ya

  2. NesliB dedi ki:

    Ya bıktım artık istemiyorum mesaj gelmesini iptali nasıl yapacağız onu yazın birde!!!