DOLAR
32,3693
EURO
35,0908
ALTIN
2.324,13
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Bilecik Belediyesi Çocuklara Hediyeler Dağıttı

Bilecik Belediyesi Çocuklara Hediyeler Dağıttı. Bilecik Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocuklara hediyeler dağıttı.

Bilecik Belediyesi tarafından şehir merkezinde kurulan stantlarda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara şeker, renkli maskeler, balon ve çocuklar için hazırlanan Nutuk kitabı hediye edildi.

Çocuklar ve ailelerinin büyük bir ilgi ile katıldığı etkinlikte Belediye Başkanı Semih Şahin’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı iletildi.

 

Çocuklar ve aileleri de gerçekleştirilen etkinlik dolayısıyla Belediye Başkanı Semih Şahin ve belediye görevlilerine teşekkür etti.

Başkan Şahin Çocukları Evlerinde Ziyaret Ederek Hediyeler Verdi 

Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukları evlerinde ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Şahin ve eşi Serpil Şahin, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Gerçekleştirilen program hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Şahin,Bilecik Belediyesi olarak birçok aktivite ile çocukların yüzlerinde gülümseme oluşturma gayretinde olduklarını belirterek şunları söyledi:

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla eşim Serpil Hanım ile birlikte, çocukluğum geçtiği İstasyon Mahallesi’nde miniklere hediyeler dağıttık. Belediyemiz Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı arkadaşlarımız, 50’yi aşkın evi ziyaret ederek çocuklarınıza çeşitli hediyeler verdi. Salgın nedeniyle meydanlarda kutlayamadığımız 23 Nisan bayramı coşkusunu çocuklarımız evlerinde kutlayacaklar. Çocuklar, evlerinde yaptıkları resimler ve şiirleri belediyemiz sosyal medya ağlarında paylaşarak birbirinden sürpriz hediyeler kazanacaklar. Dediğimiz şekilde resim ve şiirlerini sosyal medya ağlarımızda paylaşan ve gönderen  bütün çocuklarımızı evlerinde ziyaret ederek hediyeler vereceğiz. Amacımız bir nebze de olsa çocuklarımızın evlerinde moral ve motivasyonlarını arttırmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tekrar kutluyorum.” dedi.

Çocuklar da Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin’e hediyeleri ve ziyareti için teşekkür etti.

Cadde ve Sokaklar Gezilerek Çocuklara Şeker, Balon ve Renkli Maskeler Dağıtıldı

Bilecik Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla üstü açık otobüste cadde ve sokaklar gezilerek, çocukların bayram coşkusu paylaşıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, birim müdürleri ve çalışanların katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara şeker, balon ve renkli maskeler dağıtıldı.

Salgın nedeniyle belirlenen kurallar çerçevesinde gerçekleştirilen etkinlikte palyaço ve maskotlar renkli giyimleriyle çocukların sevincini paylaştı hatıra fotoğrafları çektirdi.

Başkan Yardımcısı Şubaşı:

”Amacımız çocuklarımızın yüzlerini güldürmektir”

Belirli noktalarda duran otobüsten inerek, çocuklara şeker, balon ve maske dağıtan Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, çocukların yüzlerinde gülümseme oluşturdukları için çok mutlu olduklarını belirterek, ‘’maalesef geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bayramlarımızı coşkuyla kutlayamıyoruz. Çocuklarımız evlerinde kaldılar, bizler onların ayağına giderek az da olsa eğlendirmek ve sevindirmek istedik. Belediye Başkanımız Semih Şahin’in 23 Nisan bayramı mesajını çocuklara ilettik. Büyük bir ilgiyle karşılandığımız için ayrıca mutluyuz. Bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tekrar kutluyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Çocuklar ve aileleri de her bayram günü yapılan etkinlikten duydukları sevinci belirterek, Başkan Yardımcısı Subaşı ve belediye görevlilerine teşekkür etti.

Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlik gün boyu bütün mahallelerde gerçekleştirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.