DOLAR
32,5241
EURO
34,7579
ALTIN
2.493,07
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

Bilecik Belediyesi Çalışmalarına Devam Ediyor

Bilecik Belediyesi Çalışmalarına Devam Ediyor. Belediye Başkanı Semih Şahin ve Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses,  Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyeleriyle bir araya gelirken, ayrıca gün içerisinde yapılan açıklamada, çalışmalarla orta refüjlerin güzelleştirildiği kaydedildi.

Bilecik Belediyesi Çalışmalarına Devam Ediyor

Pelitözü Gölpark’ta düzenlenen ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selman Aydeniz ve odaya kayıtlı üyelerin katıldığı programda Başkan Şahin, oda üyelerini dinledi.

Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında konuklarına bilgi veren Başkan Şahin, ”Belirli dönemlerde ilimizdeki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve yöneticileriyle bir araya gelerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu kez Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyeleriyle bir araya geldik ve talep, önerilerini dinledik.  Bilecik Belediyesi olarak çözüm odaklı yaklaşımlarımız ile her zaman bütün esnafımızın yanındayız” dedi.

TSO Başkanı Keskin ve Esnaf Odası Başkanı Aydeniz ise Başkan Şahin’e, düzenlenen programdan dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen programda Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, üyelerin soruları hakkında teknik bilgiler verdi.

Bilecik Belediyesinden gün içerisinde yapılan bir diğer açıklamada ise orta refüjde yapılan çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Bilecik Belediyesi Çalışmalarına Devam Ediyor Orta Refüjler Çalışmalar İle Güzelleştirilecek

Bilecik Belediyesi Çalışmalarına Devam Ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir merkezindeki orta refüjlerde peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bilecik’te enerji kurumlarının altyapı ve ışıklandırma çalışması nedeniyle bozulan orta refüjler, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla güzelleştiriliyor.

Toprak tesviye çalışması tamamlanan refüjlerde daha sonra çiçeklendirme ve peyzaj çalışmaları gerçekleştirilecek.

Dikey Bahçede Bakım ve Düzenleme Çalışmaları  

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından  Hamsu Köprüsü ile Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi arasında yer alan  Dikey Bahçede bakım ve düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Çalışmalar kapsamında dikey bahçede bitki kesimi ve çevre temizliği gerçekleştirildi.

Vatandaşlar Ne İstiyor?

Vatandaşlar, yapılan çalışmalarda özellikle kavşaklara yakın refüjlerde yer alacak olan bitki veya ağaçların trafik ikaz lambalarının bulunmadığı noktalarda araçlarının görüşünü etkilemeyecek şekilde konumlandırılmasının göz önünde bulundurulmasını istiyor.

Ayrıca orta refüjde yer alan bitki ile ağaçların sulama işlemleri ile ilgili olarak ise, orta refüjde yapılan sulama işlemleri ile yola akan su araçların araçların ve özellikle motosiklet sürücülerinin seyir halindeyken lastiklerinin yola tutunmasını güçleştirdiği için bazen trafik kazası yaşanmasına sebebiyet verdiği için, araç trafiğinin en az olduğu saatlerde orta refüj sulama işleminin yapılmasını istiyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.