DOLAR
32,3773
EURO
35,0541
ALTIN
2.326,75
BIST
9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BİLECİK BELEDİYESİ 2019 KİRA ÜCRET VE TARİFELERDE ZAM YOK

BİLECİK BELEDİYESİ 2019 KİRA ÜCRET VE TARİFELERDE ZAM YOK

Bilecik Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında alınan karar gereği, 2019 kira ücret ve tarifelerde zam yapılmayacağı karara bağlandı.

Belediye Başkanı Nihat Can başkanlığında gerçekleştirilen Aralık Ayı meclis toplantısında su hizmetleri için yüzde 10 indirim yapılırken, ücret ve kira tarifelerinde ise zam yapılmadı.

2019 yılında uygulanacak ücret ve tarifeler ile ilgili Ücret ve Tarife Komisyonu raporunun görüşülmesiyle devam eden toplantıda Belediye Başkanı Nihat Can, 2019 yılında herhangi bir artış yapılmayacağını ifade etti. Belediye Başkan Can ayrıca su kullanım ücretlerinde ise %10 indirim uygulanacağını ifade ederek: ‘Vatandaşlarımıza hayırlı olsun’ dedi.
2019 yılında uygulanacak kira bedelleri ile ilgili Kira Tespit Komisyonu raporunun görüşülmesiyle süren toplantıda komisyon raporuyla ilgili Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk bilgi verdi. Başkan Yardımcısı Şentürk, 2019 yılında herhangi bir artış olmayacağını ifade ederek 2018’deki rakamların uygulanacağını söyledi. Daha sonra meclis üyeleri de komisyon raporunu oy birliği ile kabul etti.

BİLECİK BELEDİYESİ 2019 BÜTÇESİ 92 MİLYON TL

Toplantı daha sonra 2019 Mali Yılı Bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu görüşüldü. Yine konuyla ilgili olarak Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk meclis üyelerine bilgi verdi. Başkan Yardımcısı Şentürk, Bilecik Belediyesinin 2019 Mali Yılı Bütçesinin 92 milyon TL olarak belirlendiğini ifade etti. Daha sonra 2019 Bütçe Kararnamesinde bulunan 16 madde tek tek oylandı. Tüm maddeler oy birliği ile kabul edilirken Bilecik Belediyesinin 2019 bütçesi 92 milyon TL olarak belirlenmiş oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.