DOLAR
32,5807
EURO
34,6753
ALTIN
2.521,32
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

Bilecik Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü Organizasyonu

40 yıl aynı yastığa baş koyan 11 çift, Bilecik Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen organizasyon ile unutulmaz bir gün yaşadı.

 

Bilecik Belediyesi, evliliklerinde 40 yılı doldurmuş 11 mahalleden 11 çifti Sabah saatlerinde evlerinden alarak çiftleri güzel bir günün akşamında Vadi Park Aile ve Yaşam Merkezinde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya getirdi.

 

Etkinliğe katılan ve 46 yıldır evli olan Necmettin ve Fatma Üreten çifti ise, uzun ömürlü evliliğin sırrının saygı, sevgi, sadakat ve hoşgörüden geçtiğini belirterek, göz açıp kapayıncaya kadar 46 yılın geçtiğini, bunların bağlantısının saygı sevgi ve karşılıklı anlayış olduğunu dile getirdi.

 

Organizasyon ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkan vekili Nihat Can, Sevgililer Günü” münasebetiyle düzenledikleri program ile ilgili yaptığı açıklamada “Bu akşam burada 11 mahalleden 11 aileyi 14 şubat sevgililer günü dolayısı ile bir gece için buluşturduk. Amacımız 40 yılı, 50 yılını doldurmuş bu aileleri gençlere örnek olması, çok küçük bir nedenlerden dolayı ayrılık noktasına gelen gençlere örnek olması nedeniyle yaptık. Belediye başkanımız bir toplantı nedeniyle bu akşamki programa katılamadı. Güzel bir gece oldu, sohbet ettik, dertleştik, onlardan feyzler aldık. Bu akşamki programın gençlere bir örnek teşkil etmesini temenni ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

Bilecik Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan ise Gerek Bilecikli hemşehrilerimize gerekse memleketimize, milletimize güzel bir örnek olması düşüncesi ile bu organizasyonun sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesinin mutluluk verici olduğunu ifade ederek, “Onlar güzel neferler yetiştirdiler bu memlekete, bu diyara. Elbette ki Ülke gündemi malum, şehrimizin, diyarımızın güzel Türkiyesinin bir köşesinde her geçen gün bazı acı olaylarla o lanet ettiğimiz ve kendilerine ifade edecek söz bulamıyoruz ama şehit haberleri almaktayız, Yüce rabbim tüm şehitlerimizi Cennet-i Ala’sına yerleştirsin. Tüm şehitlerimize rahmet ve minnet yad ediyoruz. İnşallah bu üzücü olayları en kısa zamanda, tez vakitte sonlanmasını istiyoruz bizler. Çünkü tek gayemiz var, birlikteliğimizin, kardeşliğimizin, dostluğumuzun bozulmaması. Milletimiz böylesine güzel temeller üzerine inşa edildi.” dedi.

Program sonunda Belediye Başkan Vekili Nihat Can ve eşi Nesrin Can, çiftlere ömür boyu mutluluklar yazılı kalp şeklinde yastık hediye etti.

yemek7 yemek8 yemek6 yemek yemek4 yemek3 yemek5 yemek9 yemek2

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.