DOLAR
32,3293
EURO
35,0939
ALTIN
2.298,16
BIST
9.043,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can Bayram Kutlama Mesajı

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanı Nihat Can, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; ”Özellikle İslam aleminde, birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzura ihtiyacımızın fazlaca hissedildiği bu günlerde, tüm İslam aleminin sevinç ve mutlulukla gireceği bir Kurban Bayramı’nı Cenabı Allah’tan bizlere nasip etmesini diliyorum” dedi.

Bayramların İslam dini ve toplumsal yaşantımızdaki önemine değinen Belediye Başkanı Nihat Can, şunları kaydetti:

”Bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan bir tatil günü değil, insanî ve dinî güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun bütün kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir. Temelinde sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışmanın olduğu bayramlar, iç dünyamızdan başlayarak sevgi ve huzuru dalga dalga topluma yaymanın, birbirimizi kardeş bilerek daha çok gözetmenin ve hoşgörmenin, öksüzleri sevindirmenin, yoksulları barındırmanın, yakınlarımızdan başlayarak dargınları barıştırmanın ve sonuçta birbirimizin gönlüne girmenin sevincini yaşadığımız, insan olma üst kimliğinin öne çıktığı kutlu zaman dilimleridir. Bununla birlikte. Bizler Türkiye’mizde ve Bilecik’imizde güzel bir bayramı geçirmeyi arzu ederken, aynı zamanda bu güzelliğin ve huzurun bütün İslam ve gönül coğrafyasındaki kardeşlerimize de nasip olması için Cenabı Allah’a çokça yalvarıyoruz. Bizler bu anlamda gelecek bayramı, birçok İslam coğrafyasında devam eden zulüm ve savaşın bitmesine de vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyoruz. Cenabı Allah’ın bu dualarımızı kabul etmesi, kardeşlik dolu yarınlara daha bir umutla baktığımız bayramlara ulaşma temennisiyle, tüm Müslüman kardeşlerimizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle tebrik eder, bayramın Bilecik’imize, ülkemize ve bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini Yüce Mevlâ’dan niyaz ederim.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.